Κλαδικό σωματείο χρηματοπιστωτικού: Το Σωματείο μας στηρίζει τον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο μας στηρίζει τον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ, τα τελευταία δύο σχεδόν χρόνια κόντρα στα σχέδια της Κυβέρνησης που συνειδητά απαξιώνουν τη ΛΑΡΚΟ με σκοπό το ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου σε ιδιώτες. Είναι ένας αγώνας δίκαιος, για το δικαίωμα τους στη δουλειά με αξιοπρέπεια και δικαιώματα! Η ΛΑΡΚΟ τώρα βρίσκεται σε καθεστώς εκκαθάρισης και οι  εγκαταστάσεις έχουν εγκαταλειφθεί με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να βάζουν κάθε μέρα σε κίνδυνο τη ζωή τους δουλεύοντας εκεί. Όμως δεν το βάζουν κάτω!

Έχουν καταφέρει με τους αγώνες τους, να είναι όλοι στη δουλειά, να μην γίνουν απολύσεις, να πάρουν πίσω  μέρος των περικοπών, και τώρα ήρθε η ώρα για την τελική τους μάχη. 

Παίρνουμε σήμερα απόφαση, στηρίζουμε την απεργία  και συμμετέχουμε στο μεγάλο συλλαλητήριο  το Σάββατο 13 Νοεμβρίου  στις 11, στο Σύνταγμα. 

Η προσυγκέντρωση  μας θα είναι στις 10.30 στην πλατεία Κλαυθμώνος. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί!

Ο δρόμος άνοιξε με την Cosco και την e-food. Ήρθε η ώρα να ακολουθήσει η ΛΑΡΚΟ. Ενώνουμε το Σάββατο τις φωνές μας και πάμε για άλλη μια νίκη της εργατικής τάξης κόντρα στους νόμους και τα σχέδια Κυβέρνησης και βιομηχάνων.

 

Περισσότερα

ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης: Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό και Υπουργό Παιδείας

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!  Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Υπουργέ Παιδείας, Ένα τμήμα με...

Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας: Αναγκαιότητα η δημιουργία ασφαλιστικών δικλείδων

Αναγκαιότητα η δημιουργία ασφαλιστικών δικλείδων για τις υπηρεσίες, τους ελεγχόμενους και τους ελεγκτές Με αφορμή...

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ (Δαφνί): 3 Οκτώβρη όλοι στη σύσκεψη συλλόγων στον χώρο της υγείας, της ψυχικής υγείας και της απεξάρτησης

Όλες και όλοι την Πέμπτη 3/10/2024  στις 1 μ.μ. μπροστά στη σύσκεψη Σωματείων, Ομοσπονδιών και...