Εργατικό Κέντρο Νάουσας : Αλληλεγγύη στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε στις

Το εργατικό κέντρο μας  και οι εργαζόμενοι της πόλης της Νάουσας εκφράζουν την αλληλεγγύη και συμπαράσταση τους στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.

Όπως και εσείς συνάδελφοι , έτσι και μεις έχουμε βιώσει στο πετσί μας το τι σημαίνει ανάπτυξη με σκοπό το κέρδος. Την αγωνία σας και την αγανάκτηση σας βιώσαν και βιώνουν ακόμη και σήμερα οι χιλιάδες κλωστοϋφαντουργοί της πόλης μας , όταν από την μια οι μεγάλοι « ευεργέτες» της πόλης μας ξεζούμιζαν τους εργάτες και τις εργάτριες στις περιόδους της κερδοφορίας του κλάδου και από την άλλη πετούσαν στο δρόμο τους ίδιους εργάτες όταν ο διεθνής ανταγωνισμός και η αναζήτηση άλλων αγορών σε άλλες χώρες , με πιο φθηνή εργατική δύναμη επέβαλε το κλείσιμο των εργοστασίων.

Οι ανάγκες του λαού για ένδυση όπως και για μεταλλεύματα  συνεχίζουν όμως να υπάρχουν και δεν δεχόμαστε στον 21ο αιώνα να ζούμε μέσα στη φτώχεια και την ανασφάλεια εξαιτίας μιας χούφτας παρασίτων.

Μόνος δρόμος είναι η οργανωμένη πάλη των εργατών , τα δυνατά συνδικάτα. Αυτό το δρόμο μας δείχνετε και εσείς με τον μακροχρόνιο και δίκαιο αγώνα σας. Καλή επιτυχία συνάδελφοι . Στεκόμαστε στο πλευρό σας!

Περισσότερα

ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης: Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό και Υπουργό Παιδείας

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!  Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Υπουργέ Παιδείας, Ένα τμήμα με...

Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας: Αναγκαιότητα η δημιουργία ασφαλιστικών δικλείδων

Αναγκαιότητα η δημιουργία ασφαλιστικών δικλείδων για τις υπηρεσίες, τους ελεγχόμενους και τους ελεγκτές Με αφορμή...

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ (Δαφνί): 3 Οκτώβρη όλοι στη σύσκεψη συλλόγων στον χώρο της υγείας, της ψυχικής υγείας και της απεξάρτησης

Όλες και όλοι την Πέμπτη 3/10/2024  στις 1 μ.μ. μπροστά στη σύσκεψη Σωματείων, Ομοσπονδιών και...