Σωματείο Ιδιωτ. Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής : Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση των εργαζομένων στην ΛΑΡΚΟ στις 13 Νοέμβρη

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι/ Συναδέλφισσες,

Το σωματείο μας από τη πρώτη στιγμή που οργανώθηκε ο αγώνας των εργαζομένων στη Λάρκο, διεκδικώντας αξιοπρεπή ζωή, δουλειά με δικαιώματα, στηρίζει την προσπάθειά τους με όλες του τις δυνάμεις.

Ο αγώνας τους είναι αγώνας μας και  σε αυτή τη μάχη είναι ήδη νικητές.

Τώρα όμως που ο αγώνας τους βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο χρειάζονται και την δική μας στήριξη και αλληλεγγύη.

Το τελευταίο διάστημα οι εργαζόμενοι της e-foodκαι οι εργαζόμενοι στις προβλήτες της coscoμε τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις απέδειξαν περίτρανα ότι με τη συσπείρωση μας  γύρω από τα ταξικά μας σωματεία πετυχαίνουμε καλύτερα αποτελέσματα από το είναι ο καθένας μόνος του αντιμέτωπος με τους μηχανισμούς της εργοδοσίας και τους νόμους της εκάστοτε Κυβέρνησης. Σημαντικός είναι ο ρόλος που έπαιξε η πλατιά στήριξη εργαζομένων και συνδικάτων και η τεράστια αλληλεγγύη που εκφράστηκε όλο το διάστημα των κινητοποιήσεων.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους εργαζόμενους στις αποθήκες Logistics, στα καταστήματα SuperMarket, εργαζόμενους στα γραφεία, άνεργους από το κλάδο μας, να πάρουμε μέρος δυναμικά στην συγκέντρωση των εργαζομένων της Λάρκο το Σάββατο 13/11 στις 11πμ στο Σύνταγμα.

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στους Άγιους Θεοδώρους Κορινθίας στις...

Συνδικάτο Εργ. Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής: Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή μας σε κάθε ξενοδοχείο.

«Το «θαύμα» του τουρισμού που οι εργαζόμενοι του κλάδου «χτίζουν» καθημερινά αποκαλύπτεται! Άλλος ένας συνάδελφος...

Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks: Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης σχετικά με την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβασης Εργασίας

Ψήφισμα των Γενικής Συνέλευσης μελών του Σωματείου Εργαζομένων Mitel Networks για την έναρξη διαδικασιών...