Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας : Συμπαράσταση στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας εκφράζει την συμπαράστασή του στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και στο μεγαλειώδη αγώνα τους που κρατάει σχεδόν 2 χρόνια τώρα, για την διασφάλιση της λειτουργίας της επιχείρησης και των θέσεων εργασίας.

Ένας αγώνας κόντρα στις πολιτικές που συνειδητά απαξίωσαν την ΛΑΡΚΟ με απώτερο σκοπό το ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου της χώρας στους ιδιώτες, που θέλουν να βάλουν στο χέρι τις τεράστιες παραγωγικές δυνατότητές της αυξάνοντας έτσι τα κέρδη τους.

 Η πάλη αυτή αφορά όλο το λαό, κάθε εργαζόμενο που πλήττεται από την αντεργατική – αντιλαϊκή πολιτική, όσους δίνουν την μάχη για ΣΣΕ, για σύγχρονα εργασιακά δικαιώματα. Η νίκη των εργαζομένων της COSCO, της E-FOOD ήταν αποτέλεσμα και της στήριξης και της αλληλεγγύης δεκάδων άλλων σωματείων. Η ταξική μας ενότητα, η οργάνωση μας είναι αυτή που αποδίδει καρπούς.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, να εκφράσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας, να συμμετάσχουμε μαζικά στο Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα το Σάββατο 13 Νοέμβρη στις 10:30 π.μ.

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στους Άγιους Θεοδώρους Κορινθίας στις...

Συνδικάτο Εργ. Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής: Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή μας σε κάθε ξενοδοχείο.

«Το «θαύμα» του τουρισμού που οι εργαζόμενοι του κλάδου «χτίζουν» καθημερινά αποκαλύπτεται! Άλλος ένας συνάδελφος...

Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks: Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης σχετικά με την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβασης Εργασίας

Ψήφισμα των Γενικής Συνέλευσης μελών του Σωματείου Εργαζομένων Mitel Networks για την έναρξη διαδικασιών...