ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ: ΟΛΟΙ 13 Νοέμβρη Συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ 11π.μ. στο Σύνταγμα

Δημοσιεύτηκε στις

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ, καλούν τους ναυτεργάτες να συμμετέχουν στο ΠΑΝΛΑΡΚΙΚΟ συλλαλητήριο αλληλεγγύης, στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, το Σάββατο 13 Νοέμβρη στο Σύνταγμα στις 11:00 π.μ, μπροστά στο Υπουργείο Οικονομικών.

Σχεδόν 2 χρόνια οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ αγωνίζονται ενάντια στο κλείσιμο της επιχείρησης, στις απολύσεις, στις διαθεσιμότητες, στις  μειώσεις των μισθών τους.

Μέσα από ταξικούς αγώνες και με το αίμα τους οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ έχουν πληρώσει  την αντιλαϊκή πολιτική, που συνεχίζεται και με την κυβέρνηση της ΝΔ.

  Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το μέτωπο στήριξης που είναι αλληλέγγυο από την πρώτη στιγμή στο αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, να συμβάλουμε στην κλιμάκωση της δράσης τους, να αποτελέσει πολύτιμη παρακαταθήκη για όλους τους εργαζόμενους στις σκληρές ταξικές αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας, από την γενικευμένη επίθεση που εξαπολύουν η εργοδοσία, η κυβέρνηση της ΝΔ, συνέχεια της αντιλαϊκής πολιτικής των προηγούμενων κυβερνήσεων.

 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στους Άγιους Θεοδώρους Κορινθίας στις...

Συνδικάτο Εργ. Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής: Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή μας σε κάθε ξενοδοχείο.

«Το «θαύμα» του τουρισμού που οι εργαζόμενοι του κλάδου «χτίζουν» καθημερινά αποκαλύπτεται! Άλλος ένας συνάδελφος...

Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks: Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης σχετικά με την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβασης Εργασίας

Ψήφισμα των Γενικής Συνέλευσης μελών του Σωματείου Εργαζομένων Mitel Networks για την έναρξη διαδικασιών...