Σωματεία Λήμνου : Πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο λιμάνι της Μύρινας

Δημοσιεύτηκε στις

Εργαζόμενοι από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα της Λήμνου συμμετείχαν στη συγκέντρωση που καλούσαν τα ταξικά σωματεία του νησιού στο λιμάνι της Μύρινας.

Ξεχώριζε η παρουσία των εκπαιδευτικών με το πανό του σωματείου τους που είχε αναφορά στις συγχωνεύσεις τμημάτων και στην αξιολόγηση-κατηγοριοποίηση-εμπορευματοποίηση των σχολείων.

Στη συγκέντρωση μίλησαν η Βασιλική Νιαουνάκη μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λήμνου και ο Κώστας Μαδυτινός, πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Λήμνου της ΑΔΕΔΥ.

Οι εργαζόμενοι ενέκριναν ψήφισμα της συγκέντρωσης στον αδικοχαμένο εργάτη στο γκέτο της COSCOπου διάβασε ο Νίκος Πλάντζος, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Λήμνου.

Την ίδια μέρα στις 10 το πρωί στην πλατεία ΟΤΕ στη Μύρινα, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση του Σωματείου Οικοδόμων Λήμνουπου συμμετείχε στην πανελλαδική απεργία της Ομοσπονδίας. Στη συγκέντρωση μίλησε ο πρόεδρος του σωματείου Δημήτρης Πινάκος.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στους Άγιους Θεοδώρους Κορινθίας στις...

Συνδικάτο Εργ. Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής: Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή μας σε κάθε ξενοδοχείο.

«Το «θαύμα» του τουρισμού που οι εργαζόμενοι του κλάδου «χτίζουν» καθημερινά αποκαλύπτεται! Άλλος ένας συνάδελφος...

Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks: Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης σχετικά με την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβασης Εργασίας

Ψήφισμα των Γενικής Συνέλευσης μελών του Σωματείου Εργαζομένων Mitel Networks για την έναρξη διαδικασιών...