Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής : Ενώνουμε τις φωνές μας με αυτές των συναδέλφων απεργών στον ΣΕΜΠΟ της COSCO

Δημοσιεύτηκε στις

Ενώνουμε τις φωνές μας με αυτές των συναδέλφων απεργών στον ΣΕΜΠΟ της COSCO.

Στεκόμαστε δίπλα στα ταξικά αδέλφια μας. Ο δίκαιος αγώνας τους για ασφαλείς συνθήκες εργασίας θα έχει τη συμπαράσταση όλου του κλάδου του Μετάλλου.

Γνωρίζουμε πως η αλληλεγγύη και η έμπρακτη στήριξη μας μπορεί να συμβάλει στην δικαίωση του αγώνα τους, να κάμψει και την εργοδοσία της COSCO και να ρίξει το δήθεν απόρθητο κάστρο της πολυδιαφημισμένης ανάπτυξης.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι μεγάλες για τα όσα συνέβησαν με το θάνατο του συναδέλφου το βράδυ της Δευτέρας. Ευθύνες που βαραίνουν και την προηγούμενη κυβέρνηση, αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, που διαφήμιζε το κάτεργο της COSCO, ως πρότυπο εργοδοσίας. Ακόμα οι συνάδελφοι του σωματείο της ΕΝΕΔΕΠ έχουν δικαστήρια από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για της δήθεν παράνομες και καταχρηστικές απεργίες που έκαναν.

Οι εργαζόμενοι γνωρίζουν και τις ευθύνες που έχει το εργοδοτικό σωματείο που έχει στήσει η COSCO με γνωστα φασιστοειδή. Το γνωρίζουν και γι ‘αυτο τους έχουν απομονώσει και παραμερίσει, και συσπειρώνονται στο ΕΝΕΔΕΠ.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και με τη συμμετοχή μας στην συγκέντρωση που προκηρύχθηκε για την 28 Οκτωβρίου στις 5 μ.μ.

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Θριασίου: Να σταματήσουν οι διώξεις σε βάρος εργαζομένων στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Να ανακληθεί η συνδικαλιστική δίωξη σε βάρος της ταμίας του Σωματείου Εργαζομένων ΨΝΘ Μ....

Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη -Επιτροπή ειρήνης Βόλου: Ανακοίνωση για τις επιθέσεις του Ισραήλ στον Λίβανο

Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) και η Επιτροπή ειρήνης Βόλου...

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρεωτικής: 6 Οκτώβρη Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του σωματείου μας

Πιο πολλοί – Πιο δυνατοί. Ισχυρό Σωματείο ισχυροί εργάτες. Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του σωματείου μας....