Εργατικό Κέντρο Λαυρίου Αν. Αττικής : Όλοι σήμερα στην Παναττική Συγκέντρωση στο ΣΕΜΠΟ 5μ.μ.

Δημοσιεύτηκε στις

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 5ΜΜ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΕΜΠΟ ΣΤΗΝ COSCO. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ COSCO.

ΌΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.

Οι εργαζόμενοι της COSCO για Τρίτη συνεχόμενη μέρα και με αφορμή το θανατηφόρο δυστύχημα που στέρησε την ζωή από ένα 40χρονο συνάδελφό τους που  ξεχείλισε το ποτήρι της οργής, δίνουν παλικαρίσια απεργιακή μάχη κυριολεκτικά ζωής και θανάτου, απαιτώντας να παρθούν μέτρα προστασίας για την ασφάλεια των εργαζομένων, για να μην ξανά θρηνήσουμε θύματα στο βωμό των κερδών των εργοδοτών.

Απέναντί τους έχουν μια κυνική εργοδοσία που δεν  αποδέχεται κανένα από τα δίκαια αιτήματά τους και φυσικά την κυβέρνηση που στηρίζει την αυθαιρεσία των εργοδοτών με μια σειρά νόμους όπως το τελευταίο τερατούργημα του Χατζηδάκη.

Έχουν μαζί τους όμως την εργατική τάξη της χώρας μας, που στον δικό τους αγώνα βλέπουν και τα δικά τους προβλήματα, μιας και την ίδια κατάσταση βιώνουν σε όλους τους χώρους δουλειάς.

Έχουν μαζί τους την εργατική τάξη που με την αλληλεγγύη της δίνει ώθηση στο αγώνα τους για να τσακίσουν την αναλγησία και την τρομοκρατία των αφεντικών.

Καλούμε τους εργαζόμενους της Ανατολικής Αττικής να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και σήμερα Πέμπτη 28 Οκτωβρίου στις 5μμ να βρεθούμε όλοι  στο ΣΕΜΠΟ στην COSCO, στην Παναττική συγκέντρωση που καλεί το σωματείο της ΕΝΕΔΕΠ.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ COSCO ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΌΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 5ΜΜ ΣΤΟΝ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ!!!

Περισσότερα

Σωματείο Κατεργασίας Ξύλου και Ναυπηγοξυλουργών Αττικής: Συμμετέχουμε στις εκλογές του σωματείου

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΜ. ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04-10-2024...

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλ/νίας: Ανακοίνωση εφορευτικής επιτροπής

Συνάδελφοι, Σας κάνουμε γνωστό  ότι οι αρχαιρεσίες  για την ανάδειξη  της νέας Διοίκησης  και των...

Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Προγραμματισμός δράσης επόμενου διαστήματος

Σε συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Κ.Α.  συζήτησε  και εκτίμησε τη δράση του...