Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής : Συμπαράσταση στη διαμαρτυρία της ΕΝΕΔΕΠ στις 26 Οκτώβρη

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι,

Το προδιαγεγραμμένο έγκλημα, το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα, έρχεται να επιβεβαιώσει με το πιο τραγικό τρόπο τις προειδοποιήσεις των Σωματείων, τις αγωνίες των συναδέλφων για πιθανό θανατηφόρο ατύχημα μέσα στο λιμάνι.

Δεν είναι η «κακιά στιγμή»

Είναι αποτέλεσμα της εντατικοποίησης της εργασίας, των ελλιπών μέτρων ασφάλειας της υγείας μας και της ακεραιότητας μας.

Είναι ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα των εργατικών ατυχημάτων που βιώνουμε και εμείς οι οδηγοί μέσα από την εντατικοποίηση της εργασίας και τα υπερβολικά ωράρια.

Καταγγέλλουμε την στάση των μεγαλοεργοδοτών που μπροστά στα κέρδη τους δεν λογαριάζουν την ανθρώπινη ζωή.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους οδηγούς,όλους του εργαζόμενους σε συσπείρωση για να αγωνιστούμε ενάντια στην αναλγησία των μεγαλοεργοδοτών.

Το σωματείο μας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου λιμενεργάτη.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και συμμετέχουμε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Σωματείου της ΕΝ.Ε.Δ.Ε.Π.την Τρίτη 26 Οκτώβρη στην Πλ. Καραϊσκάκη-Πειραιά στις 11.00 π.μ.

 

 

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων στην Εταιρία ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ: Αποφάσεις γενικής συνέλευσης

Για να μην πληρώσουμε εμείς και τους πολέμους τους Οι εργαζόμενοι στις ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ καταγγέλλουμε...

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: 20 Μάρτη Παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπ. Ναυτιλίας στις 9πμ. Δεν δουλεύουμε για τον πόλεμό τους

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ καλούμε τους όλους τους ναυτεργάτες, σωματεία και φορείς,...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Στήριξη του αγώνα των συνταξιούχων

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας εκφράζει αλληλεγγύη στους συνταξιούχους που κατεβαίνουν αύριο Παρασκευή 20 Μάρτη...