To σωματείο συνταξιούχων ΝΑΤ  ΚΑΒΑΛΑΣ-ΘΑΣΟΥ εκφράζει τα πιο βαθιά συλλυπητήρια για την απώλεια του συναδέλφου συναδέλφου ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΛΟΓΙΩΡΓΗ

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΔΣ του σωματείου συνταξιούχων ΝΑΤ  ΚΑΒΑΛΑΣ-ΘΑΣΟΥ εκφράζει τα πιο βαθιά συλλυπητήρια στα παιδιά και τα εγγόνια του συναδέλφου ΝΙΚΟΥ ΤΣΙΛΟΓΙΩΡΓΗ που έφυγε από την ζωή στα 82 του χρόνια.

Ο συνάδελφος Νίκος Τσιλογιώργης γεννήθηκε στο θεολόγο Θάσου παιδί αγροτικής οικογένειας μπαρκάρισε μετά τον στρατό στα ποντοπόρα πλοία ,από τα πρώτα βήματα του συνδέθηκε με το ταξικό ναυτεργατικό κίνημα,  εξελίχτηκε ένας από τους καλλίτερους ναυτικούς του κλάδου με βαθιά γνώση της ναυτικής τέχνης. Τα τελευταία χρόνια πριν βγει στην σύνταξη εργάστηκε στην πορθμειακή γραμμή καβάλας-Θάσου, τον θυμόμαστε να μαθαίνει τα μυστικά της ναυτικής τέχνης στους νέους ναυτεργάτες ,παράλληλα κατείχε και το δίπλωμα του ανθυποπλοιάρχου. Επίσης  ήταν και λαϊκός καλλιτέχνης, τον θυμόμασταν με το παραδοσιακό του όργανο την γκάιντα να παίζει παραδοσιακά τραγούδια του νησιού .

Συνάδελφε Νίκο καλό ταξίδι θα σε θυμόμαστε για την πολύτιμη πρόσφορα σου μέχρι τις τελευταίες μέρες τις ζωής σου.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Με αγώνα θα υπερασπιστούμε τη ζωή μας. 24ωρη απεργία στο έργο του Ελληνικού 14 Ιούλη

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΝΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ 24ΩΡΗ...

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Καταγγέλλουμε την καταστολή και τη βία των αστυνομικών δυνάμεων εναντίον φοιτητών και εργαζομένων

Η κυβέρνηση καταφεύγει στην αστυνομική βία και καταστολή, στο ξυλοφόρτωμα φοιτητών και εργαζομένων για...

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Ακόμη ένας οικοδόμος έχασε τη ζωή του

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας, καταγγέλλει το νέο έγκλημα με νεκρό έναν...