Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής, καταγγέλλει την παρουσία πολυπληθών αστυνομικών δυνάμεων στο λιμάνι της πόλης του Λαυρίου

Δημοσιεύτηκε στις

Συγκεκριμένα κλούβα των ΜΑΤ με αστυνομικές δυνάμεις βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στο λιμάνι του Λαυρίου με πρόσχημα την έκτακτη κατάσταση των πυρκαγιών στην περιοχή.

Πραγματικά μας γεμίζει απέραντη θλίψη αλλά ταυτόχρονα και μεγαλύτερη οργή ότι αυτές τις κρίσιμες ώρες που η περιοχή έπρεπε να κατακλύζεται από πυροσβέστες με σύγχρονα μέσα πυρόσβεσης προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία του λαού και του φυσικού μας πλούτου η πόλη έχει γεμίσει με δυνάμεις καταστολής που το μόνο που μπορούν να προσφέρουν είναι να κοιτάνε αποχαυνωμένοι να καίγονται τα δάση και τα σπίτια μας.

Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει εδώ και τώρα να αυτογελοιοποιείτε να αποσύρει τις δυνάμεις καταστολής από την πόλη και να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, μπροστά και στις δύσκολες επόμενες μέρες, για την προστασία του λαού και των δασών μας.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στους Άγιους Θεοδώρους Κορινθίας στις...

Συνδικάτο Εργ. Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής: Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή μας σε κάθε ξενοδοχείο.

«Το «θαύμα» του τουρισμού που οι εργαζόμενοι του κλάδου «χτίζουν» καθημερινά αποκαλύπτεται! Άλλος ένας συνάδελφος...

Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks: Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης σχετικά με την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβασης Εργασίας

Ψήφισμα των Γενικής Συνέλευσης μελών του Σωματείου Εργαζομένων Mitel Networks για την έναρξη διαδικασιών...