Συνδικάτο Τουρισμού Κέρκυρας: Επιτυχημένες Στάσεις Εργασίας στην Κέρκυρα

Δημοσιεύτηκε στις

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 07/08/21 η στάση εργασίας των εργαζομένων στα ξενοδοχεία που εδρεύουν στα όρια του δήμου της νότιας Κέρκυρας. Οι εργαζόμενοι με σύνθημα «ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ» σταμάτησαν να εργάζονται εκφράζοντας υπεύθυνα, αποφασιστικά και αγωνιστικά τη συσσωρευμένη οργή και αγανάκτησή τους για τις άθλιες συνθήκες εργασίας στα ξενοδοχεία, την εργοδοτική ασυδοσία, την αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης, την επιχείρηση καταστολής των αγώνων και τις διώξεις της Περιφέρειας Ιουνίων Νήσων κατά των στελεχών του Συνδικάτου. Την Κυριακή 08/08 θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από 7πμ έως 11πμ για την πρωινή βάρδια και από 2μμ έως 6μμ για την απογευματινή βάρδια στα ξενοδοχεία που εδρεύουν στα όρια του δήμου της βόρειας Κέρκυρας.

Τη Δευτέρα 09/08 τις ίδιες ώρες θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας στα ξενοδοχεία που εδρεύουν στα όρια των δημοτικών ενοτήτων Παρελίων-Παλαιοκαστριτών στου δήμου κεντρικής Κέρκυρας και την Τρίτη τις ίδιες ώρες στα ξενοδοχεία που εδρεύουν στα όρια των δημοτικών ενοτήτων Αχιλλείων-Κερκυραίων-Φαιάκων του δήμου κεντρικής Κέρκυρας.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στους Άγιους Θεοδώρους Κορινθίας στις...

Συνδικάτο Εργ. Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής: Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή μας σε κάθε ξενοδοχείο.

«Το «θαύμα» του τουρισμού που οι εργαζόμενοι του κλάδου «χτίζουν» καθημερινά αποκαλύπτεται! Άλλος ένας συνάδελφος...

Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks: Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης σχετικά με την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβασης Εργασίας

Ψήφισμα των Γενικής Συνέλευσης μελών του Σωματείου Εργαζομένων Mitel Networks για την έναρξη διαδικασιών...