Κάλεσμα της ΕΓ του ΜΑΣ για αλληλεγγύη στους πυρόπληκτους

Δημοσιεύτηκε στις

Μπαίνουμε μπροστά για την αλληλεγγύη στους πληγέντες από τις πυρκαγιές!                       

Σε δεκάδες περιοχές της χώρας ακόμα και μέσα στην Αττική η μάχη που δίνουν κάτοικοι, μονάδες της πυροσβεστικής και εθελοντές με τις φλόγες συνεχίζεται για να σωθούν ανθρώπινες ζωές, σπίτια και περιουσίες!!

Στη μάχη αυτή οι φοιτητικοί σύλλογοι στις περιοχές που επλήγησαν ή μαίνονται ακόμα οι πυρκαγιές πρέπει στο πλάι των σωματείων, να βοηθήσουν με την οργανωμένη έκφραση της αλληλεγγύης στους πληγέντες! Να μπουν μπροστά για να δυναμώσει ο αγώνα για να στηριχτούν και να αποζημιωθούν για όλες τις καταστροφές και την απώλεια των κόπων μιας ζωής οι λαϊκές οικογένειες, να στηριχτούν με κάθε τρόπο δεκάδες συμφοιτητές μας σε όλη τη χώρα που μένουν ξαφνικά χωρίς σπίτι!!

Ταυτόχρονα έστω και την ύστατη ώρα η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της! Αντί να δίνει εκατομμύρια για την πανεπιστημιακή αστυνομία, τα λεφτά αυτά να διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση και τη στήριξη των πυρόπληκτων φοιτητών και των οικογενειών τους! 

Καλούμε όλους τους φοιτητές, τους φοιτητικούς συλλόγους να ανταποκριθούν στα καλέσματα των σωματείων σε κάθε περιοχή! Αυτή τη στιγμή είναι επείγουσα η ανάγκη για: Νερά, κράκερς, μπάρες δημητριακών, κρουασάν, μπισκότα, ρύζι, μακαρόνια, κονσέρβες, είδη προσωπικής υγιεινής, χαρτικά.

Περισσότερα

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ (Δαφνί): Καταγγελία του Ενιαίου Συλλόγου

Σε συνέχεια των πολύμορφων κινητοποιήσεων ενάντια στο νόμο που κλείνει και διαλύει ότι έχει...

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ικαρίας Φούρνων: Να καλυφθούν τώρα όλα τα κενά στην Ικαρία και τους Φούρνους

Τη Δευτέρα  πραγματοποιήθηκαν προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε κενά που τα περισσότερα είναι ανοικτά από...

Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού: Αλληλεγγύη στο φαντάρο που στοχοποιήθηκε από βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ

Η ΠΕΜΕΝ εκφράζει την απερίφραστη αλληλεγγύη της στους φαντάρους, τα παιδιά μας, που ασκούν...