Σύνδεσμος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσ. Υπαλλήλων Αθήνας: 12 Ιούλη, στις 8 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί ευρεία Σύσκεψη για τον σχεδιασμό της απάντησής μας

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι,

Τη Δευτέρα, 12 Ιούλη, στις 8 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί ευρεία Σύσκεψη Σωματείων και Ομοσπονδιών Εργαζομένων και συνταξιούχων με θέμα τον σχεδιασμό της απάντησής μας στη νέα επίθεση ενάντια σε ό,τι έχει απομείνει στον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης.

Το αντιδραστικό νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση της Επικουρικής Ασφάλισης, για το «τζογάρισμα» των εισφορών των νεών εργαζομένων δεν θα επιτρέψουμε να ψηφιστεί.

Η διχαστική προπαγάνδα ότι δεν θίγει τους νυν συνταξιούχους, δεν μας πείθει, δεν μας ξεγελά- πείρα και γνώση διαθέτουμε.

Χωρίς τις εισφορές των εργαζομένων (σύστημα αλληλεγγύης των γενεών) που θα κατευθύνονται στην κεφαλαιαγορά και δεδομένης της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος, μας περιμένει σταδιακή μείωση της πετσοκομμένης ήδη επικουρικής μας, με βέβαιη την κατάργησή της.

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ., όπως και οι προηγούμενες, υλοποιεί άλλη μια στρατηγική επιλογή της Ε.Ε. Τη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης με την απεμπλοκή της κρατικής και εργοδοτικής ευθύνης, ικανοποιώντας τις σύγχρονες απαιτήσεις της πλουτοκρατίας.

Συνάδελφοι,

Τη Δευτέρα 12/7, ώρα 8 μ.μ., είμαστε όλοι στη πλατεία Μητροπόλεως και οργανώνουμε την αντεπίθεσή μας.

Αυτό το νομοσχέδιο πρέπει να μείνει στα χαρτιά.

 

Περισσότερα

Λαϊκά Φροντιστήρια ΕΛΜΕ-ΚΙ και Εργατικού Κέντρου Κ-Ι

Συνεχίζοντας την αδιάλειπτη προσφορά αλληλεγγύης 15 χρόνων, εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα σχολεία του νησιού...

Το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ηρακλείου στηρίζει το πανελλαδικό συλλαλητήριο της ΔΕΘ, στις 5 Σεπτέμβριου

Το Συνδικάτο γάλακτος τροφίμων και ποτών στηρίζει το πανελλαδικό συλλαλητήριο της ΔΕΘ, στις 5...

ΕΚ Σάμου – Σωματεία και Φορείς: Όλοι και όλες στις 4 Σεπτέμβρη στις 8 το απόγευμα στην πλατεία Ευδήλου!

ΕΡΓΑΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ  ΣΑΜΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΑΜΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΣΩΜΑΤΕΙΑ- ΣΥΛΛΟΓΟΙ-ΦΟΡΕΙΣ Όλοι και όλες στα Συλλαλητήρια Παρασκευή 4...