Κλαδικό Σωματείο εργαζομένων Ιδιωτικής Υγείας Αθήνας: Ενημερωτικό Δελτίο

Δημοσιεύτηκε στις

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

Τι αλλάζει με τον νέο νόμο:

Οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου επιχειρούν να καθιερώσουν την εργασιακή κατάσταση όπου οι μισθοί θα παραμένουν καθηλωμένοι, ενώ ωράρια και δικαιώματα θα καθορίζονται από ατομικές Συμφωνίες. Με αυτό τον τρόπο η εργασία απαξιώνεται, οι εργαζόμενοι γίνονται έρμαιο των προσωπι­κών σχέσεων εξάρτησης και όλα υποτάσσονται στο Διευθυ­ντικό Δικαίωμα.

Η συνδικαλιστική δράση και κυρίως το δικαίωμα στην Απερ­γία τίθενται υπό ασφυκτικό περιορισμό. Δηλαδή επιδιώκε­ται ο εργαζόμενος να εργάζε­ται με τις ελάχιστες αμοιβές, χωρίς δικαιώματα και χωρίς κανένα περιθώριο διεκδίκησης.

Πως το νομοσχέδιο απορρίφθηκε από τους εργαζόμε­νους:

Το νομοσχέδιο απορρίφθηκε καθολικά από τους εργα­ζόμενους. Η αντίθεση φάνη­κε έντονα στις απεργιακές κινητοποιήσεις, ιδιαίτερα στις 10 Ιούνη που ήταν η μαζικότερη των τελευταίων χρόνων. Ο κόσμος της δου­λειάς σήκωσε το ανάστημα του, αντιστάθηκε στις πιέ­σεις των εργοδοτών, στην προπαγάνδα της Κυβέρνη­σης και απαίτησε την από­συρση του νομοσχεδίου. Μεγάλη υπήρξε η συμμετο­χή από τους χώρους της Ιδιωτικής Υγείας.

Τι θα κάνουμε στη συνέχεια:

Οι ρυθμίσεις του νομοσχεδί­ου αν δεν υλοποιηθούν στους χώρους δουλειάς θα μείνουν ανεφάρμοστες.

Με την ώθηση από τις Α­περγιακές κινητοποιήσεις, συλλογικά,

θα επιδιώξουμε να μην εφαρμοστούν οι αντεργατικές ρυθμίσεις στους χώρους δουλειάς.

Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ:

Το Κλαδικό Σωματείο με τη δράση του, το προη­γούμενο διάστημα συνέ­βαλλε στην επιτυχία των Απεργιακών κινητοποιήσε­ων στον Κλάδο της Ιδιωτι­κής Υγείας. Η δράση που προηγήθηκε, πλαισιώθηκε από αρκετούς συναδέλ­φους, ενώ σημαντική ήταν η παρουσία του Σωματείου στις απεργια­κές κινητοποιήσεις και στα συλλαλητήρια.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑ­ΤΕΙΟΥ :

Επιδιώκουμε άμεσα:

1) Την ενίσχυση του Σω­ματείου. Με Δυνατά Σω­ματεία στους χώρους δουλειάς εξασφαλίζουμε σταθερότητα στην εργα­σία και δικαιώματα. Απαντάμε συλλογικά στην απορρύθμιση των εργα­σιακών σχέσεων και στην βαρβαρότητα του ατομι­σμού που προωθεί η νέα νομοθεσία.

Ενωνόμαστε πάνω στα κοινά προβλήματα,διαμορφώνουμε κοινά αιτήματα. Καμία εργοδο­σία δεν μπορεί να αντιμε­τωπίσει τους ενωμένους εργαζόμενους.

2) Να συμβάλλουμε στην συνεργασία των Πρωτο­βάθμιων Σωματείων του κλάδου για να διεκδικήσουμε αποφασιστικά, αυτό που έχουμε ανάγκη ως εργαζόμενοι του Κλά­δου:

Σταθερή 8ωρη δουλειά με πλήρη αμοιβή υπερωριών.

Υπογραφή Κλαδικής Σύμ­βασης με 15% αύξηση στους Βασικούς Μισθούς.

Επιδόματα τριετίας. Η εργασιακή εμπειρία πρέ­πει να αμείβεται.

Προσλήψεις προσωπικού.

Να καταπολεμηθεί η εξα­ντλητική – εντατικοποιη- μένη εργασία.

Συνεχίζουμε τη δράση για την ικανοποίηση των αιτημάτων:

  • Σταθερή 8ωρη δουλειά με πλήρη αμοιβή υπερωριών.
  • Υπογραφή Κλαδικής Σύμβασης με 15% αύξηση στους Βασικούς Μισθούς.
  • Επιδόματα τριετίας. Η εργασιακή εμπειρία πρέπει να αμείβεται.
  • Προσλήψεις Προσωπικού. Να καταπολεμηθεί η εξαντλητική- εντατικοποιημένη εργασία

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΕ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ: ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Τριμερής συνάντηση στις 31/5/2021

Η ΥΠΟΘΕΣΗ:

Συνάδελφος με ειδικότητα νοσοκόμου εργάστηκε από το 2015 στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, από το οποίο οι κειο- θελώς αποχώρησε το 2021. Η εταιρεία όταν προσέλαβε τον εργαζόμενο, κατέβαλλε κανονικά το ανθυγιεινό επί­δομα (15%) με βάση την Κλαδική Σύμβαση εργασίας που ήταν τότε σε ισχύ.

Το 2016 ο ΟΜΕΔ εξέδωσε Διαιτητική Απόφαση που έχει την ισχύ Κλαδικής Σύμβα­σης. Στην απόφαση αυτή υπάρχει η διατύπωση “…. για τους εργαζόμενους που προσλήφθηκαν μετά τις 28/6/2012 ορίζεται ως Βασικός Μισθός τα 660 ευρώ μεικτά……. »

Η εταιρεία με βάση αυτή τη διατύπωση «έκοψε» το ανθυ­γιεινό επίδομα από τον εργα­ζόμενο. Ο συνάδελφος σήμε­ρα αξιώνει την καταβολή του επιδόματος με αναδρομική ισχύ. (περίπου 4.000 ευρώ)

Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

Η επιθεωρήτρια εργασίας, συνέστησε στην εταιρεία να καταβάλλει το ποσό στον εργαζόμενο.

Η παρέμβαση του Σωματείου ήταν καθοριστική για να έχει ο εργαζόμενος ένα επιπλέον επιχείρημα στην δικαστική διεκδίκηση και να μην πάρει αρνητική θέση η Επιθεώρηση.

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ:

Ο εργαζόμενος δικαιούται ξεκάθαρα το επίδομα, το οποίο κακώς κόπηκε. Η δια­τύπωση της Διαιτητικής Από­φασης αφορά τους βασικούς μισθούς και όχι τα επιδόματα. Εξάλλου στην αιτιολογική έκθεση της Διαιτητικής Από­φασης του ΟΜΕΔ αναφέρε­ται ότι «…πρέπει να μειώνεται η μεγάλη ανισότητα στις δια­φορές παλαιών και νέων ερ­γαζομένων..». Επομένως ΔΕΝ δικαιολογείται σε καμία περίπτωση η περικοπή του επιδόματος που όχι μόνο δεν μειώνει αλλά αυξάνει τη διαφορά.

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Όπως στους περισσότερους Κλάδους, έτσι και στην Ιδιωτι­κή Υγεία, μία σειρά από ρυθμί­σεις των μνημονιακών νόμων εκτός από μεγάλες μειώσεις μισθών, απορρύθμισαν εντε­λώς τις σχέσεις εργασίας στους χώρους δουλειάς. Το πάγωμα των επιδομάτων τριετίας, η κατάργηση της υποχρεωτικότητας των Συμβάσεων, ο διαχωρισμός νέων και παλιών εργαζόμε­νων είναι τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Σήμερα που η Εργοδοσία του Κλάδου πιέζεται από τις πολλές παραιτήσεις εργαζο­μένων, προτιμάει να δίνει επιλεκτικά και ατομικά μι­κρές αυξήσεις, μπόνους, δώρο-επιταγές κλπ, παρά να υπογράψει Κλαδική Σύμβαση που θα αυξήσει ουσιαστικά και μόνιμα τους μισθούς.

Το παράδειγμα του συναδέλ­φου είναι χαρακτηριστικό: Το Ιατρικό Κέντρο από τη μία μεριά κόβει ένα θεσμοθετη­μένο και κατοχυρωμένο επίδομα και από την άλλη δίνει δώρο-επιταγές πολύ μικρότερης αξίας, επιλεκτικά και όχι σε όλους τους εργα­ζόμενους.

Οι εργαζόμενοι δεν έχουμε ανάγκη από προσωρινά φιλοδωρήματα. Απαιτούμε Κλαδική Σύμβαση με αυξή­σεις και επιδόματα, επιδόμα­τα τριετίας, θεσμικά δικαιώ­ματα.

ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΑΣΙΛΑΚΕΙΟΝ: ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Τριμερής συνάντηση στις 9/6/2021

Η ΥΠΟΘΕΣΗ:

Στο γηροκομείο ΒΑΣΙΛΑ­ΚΕΙΟΝ που βρίσκεται στην Κυψέλη, η εργοδοσία της εταιρείας υποχρέωσε εργα­ζόμενη να πάρει ολόκληρη την καλοκαιρινή άδεια μέσα στον Μάιο. Μάλιστα αυτή η απόφαση ανακοινώθηκε στην εργαζόμενη, μία μόλις μέρα πριν ξεκινήσει η άδεια της.

Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

Η συνάδελφος προσπάθησε να κάνει καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας αλλά η επιθεώρηση δεν το δέχτηκε (γεγονός απαράδεκτο) και έτσι την καταγγελία την έκανε το Σωματείο μας, για λογαριασμό της εργαζόμε­νης. Η παρέμβαση του Σω­ματείου στην εργοδοσία και στην επιθεώρηση εργασίας είχαν αποτέλεσμα να υποχω­ρήσει η εργοδοσία και να δεσμευτεί ότι θα δώσει την άδεια όταν το αιτηθεί η ίδια η εργαζόμενη.

Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ:

Ο εργοδότης προχώρησε στην μονομερή χρέωση της κανονι­κής άδειας για λόγους εκδίκη­σης. Προσπάθησε να τιμωρή­σει την εργαζόμενη όταν η τελευταία διαμαρτυρήθηκε για το υπόλοιπο άδειας που δεν είχε πάρει από το 2020. Επιπρόσθετα έγινε προσπά­θεια να απομονωθεί η εργα­ζόμενη από τους υπόλοιπους συναδέλφους για να οδηγηθεί σε παραίτηση. Το Σωματείο μας στηρίζει τους συναδέλ­φους στο γηροκομείο και άμεσα θα κάνει παρέμβαση στο χώρο για να διασφαλίσου­με όλα τα δικαιώματα των εργαζομένων.

 

 

ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ GRAND CARE. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ

 

 

 

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Τριμερής συνάντηση στις 24/6/2021

Η ΥΠΟΘΕΣΗ:

Στις αρχές Απρίλη η εργοδο­σία του γηροκομείου GRAND CARE ανακοίνωσε την από­λυση 5 συναδέλφων που εργάζονταν στην κουζίνα, με την αιτιολογία ότι δόθηκε η υπηρεσία σε εξωτερική εται­ρεία. Πραγματοποιήσαμε παρέμβαση για να ακυρω­θούν οι απολύσεις. Εργαζό­μενος— μέλος της Διοίκησης του Σωματείο έκανε καταγ­γελία στην Επιθεώρηση Ερ­γασίας .

Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

Η εκπρόσωπος της εταιρείας (που έχει και νομική ιδιότη­τα) αρχικά δήλωσε ότι αγνο­

ούσε την συνδικαλιστική ιδιότητα του εργαζόμενου και στην συνέχεια όταν πιέ­στηκε, δήλωσε το γηροκομεί­ο θα πτωχεύσει και είναι καλύτερα που οι εργαζόμε­νοι απολύθηκαν. Η επιθεω- ρήτρια αναγνωρίζοντας ότι η απόλυση είναι άκυρη έδωσε προθεσμία μέχρι τις 8 Ιουλί­ου για να επαναπροσληφθεί ο συνάδελφος.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΗΜΑ από το 2019.

Η συνδικαλιστική απόλυση έγινε γιατί ο συνάδελφος που εργάζεται στην επιχείρηση, ανέδειξε το ζήτημα με την μη-καταβολή ενσήμων από τον Σεπτέμβρη του 2019.

Με τις παρεμβάσεις του Σωματείου στο ΙΚΑ και στον εργοδότη, εξασφαλίσαμε την ασφαλιστική ικανότητα των εργαζομένων για το 2021, παραμένοντας όμως σε εκ­κρεμότητα η καταβολή όλων των ενσήμων. Η παρουσία συνδικαλιστή στο χώρο δου­λειάς είναι το πρόβλημα του εργοδότη για αυτό προχώρη­σε στην απόλυση. Αν δεν ανακαλέσει την απόφαση αυτή ο συνάδελφος θα κινη­θεί δικαστικά.

 

 

 

 

 

 

Η Κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα το σχέδιο νό­μου που επιδιώκει να ψηφί­σει τον Ιούλιο, σχετικά με την επικουρική ασφάλιση.

Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου το σύστημα της επικουρικής ασφάλισης μετατρέπεται από διανεμητικό σε κεφαλαι- οποιητικό. Δηλαδή οι εισφο­ρές των ασφαλισμένων αντί να πηγαίνουν στο κράτος για να καταβάλλει τις συντάξεις, θα επενδύονται με ατομική
ευθύνη από τον κάθε ασφα­λισμένο – σε διαφόρων τύπων επενδύσεις – με αποτέλεσμα οι συντάξεις τους να εξαρτώ- νται από τις αποδόσεις των επενδύσεων. Ο ασφαλισμέ­νος θα διαλέγει τον επενδυ­τή, στον οποίο θα τοποθετεί υποχρεωτικά τις εισφορές του.

Το νέο σύστημα επικουρικής ασφάλισης θα είναι υποχρε­ωτικό για το σύνολο των μισθωτών που εισέρχονται για πρώτη φορά στην αγορά

εργασίας από 1η Ιανουαρίου 2022 και προαιρετικό για τους σημερινούς ασφαλισμέ­νους ως 35 ετών.

 

 

 

ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ

 

 

 

1     ‘Ενα τεράστιο ποσό, που

προορίζεται για την ασφάλι­ση, θα χαριστεί σε χρηματι­στηριακούς ομίλους που θα το επενδύουν, όπως κρίνουν κάθε φορά. Το πως θα καλύ­ψει το κράτος αυτό το έλλειμμα – που υπολογίζεται σε περισσότερο από 50 δις – μάλλον είναι εύκολο να το μαντέψουμε. Από την αύξη­ση της φορολογίας, την περι­κοπή των σημερινών συντά­
ξεων και κοινωνικών δαπα­νών.

2 Κάθε ασφαλισμένος γίνεται ατομικά υπεύθυνος για τις επιλογές της επένδυσης του. Το ποσό της σύνταξης ΔΕΝ θα καθορίζεται από την φύση και τη δυσκολία της δουλειάς, από τα χρόνια που δούλεψε κάποιος ή από τις ανάγκες που έχει, αλλά από το αν οι επενδυτές που επέ-
λεξε, αξιοποίησαν κατάλλη­λα τα χρήματα του. Σε μια περίοδο 40 χρόνων, που διαρκεί ο εργασιακός βίος, σίγουρα θα υπάρχουν ζη­μιές, αστοχίες επενδύσεων, πτώσεις αξίας μετοχών, πτω- χευμένες εταιρείες κλπ. Ποιος θα πληρώνει αυτές τις διακυμάνσεις, τις κρίσεις και τις μειωμένες αποδόσεις: Ο ίδιος ο ασφαλισμένος.

 

Ενημερωτικό δελτίο του Κλαδικού Σωματείου
Σελίδα 4

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: συνέχεια από σελίδα 3

 

 

 

Ο μόνος σκοπός της μεταρ­ρύθμισης είναι να χρηματο­δοτήσουν οι ασφαλισμένοι με τα χρήματα τους τις πο­λυεθνικές των επενδύσεων.

Η Κυβέρνηση λέει ότι η νέα γενιά ΔΕΝ πρέπει σηκώνει τα βάρη των συνταξιούχων. Επιχειρεί να σπάσει την «αλληλεγγύη των γενεών» που είναι η μεγάλη κατάκτη- ση της Κοινωνικής Ασφάλι­σης αντιστρέφοντας την πραγματικότητα Πιο συγκε­κριμένα:

  1. Το δημογραφικό πρόβλη­μα.

Σήμερα θεωρούνται βάρος οι συνταξιούχοι, οι άνθρωποι δηλαδή που δούλεψαν 35 και 40 χρόνια και προσέφε- ραν τόσο στα ασφαλιστικά ταμεία όσο και συνολικά στην παραγωγή. Σήμερα που η παραγωγικότητα της εργα­σίας έχει αυξηθεί κατακόρυ- φα έπρεπε να μειώνονται τα όρια ηλικίας συνταξιοδότη- σής, ιδιαίτερα για τις βαριές εργασίες, να αυξάνονται οι συντάξεις και όχι να θεω­ρούνται βάρος οι ίδιοι οι συνταξιούχοι.

  1. Τα ασφαλιστικά ταμεία δεν τα βουλιάζουν οι συ­νταξιούχοι,

αλλά οι διαχρονικές πολιτι­κές που αξιοποίησαν τα αποθεματικά όχι για τις ανά­γκες των ασφαλισμένων, αλλά για τη χρηματοδότηση των ομίλων. Τα ασφαλιστικά ταμεία λεηλατήθηκαν από τα άτοκα δάνεια προηγούμε­νων δεκαετιών σε εταιρείες (πολλές τα επένδυσαν στο εξωτερικό) , από το τζογάρι- σμα στα δομημένα ομόλογα και στο χρηματιστήριο, από το κούρεμα με το PSI το 2012.

  1. Ο έλεγχος των επενδύσε­ων:

‘Ελεγχος από τους ασφαλι­σμένους:

Τα χρήματα που θα συγκε­ντρώνουν οι διάφοροι επεν­δυτές, θα γίνονται κεφάλαιο που θα τζογάρεται στα χρη­ματιστήρια και σε άλλες επενδυτικές δραστηριότητες στην Ελλάδα και στο εξωτε­ρικό, χωρίς κανέναν έλεγχο από τους ασφαλισμένους. Τα χρήματα δεν θα πηγαίνουν σε συντάξεις, νοσοκομεία, σχολεία, υποδομές, και ότι
έχει ανάγκη σήμερα ο εργα­ζόμενος.

Έλεγχος από το κράτος:

Με τις πολιτικές που εφαρ­μόζονται σήμερα, σε 40 χρόνια το κράτος όχι μόνο δεν θα είναι σε θέση να εγγυ- ηθεί τις ζημιές από τις επεν­δύσεις, αλλά θα απαλλαγεί συνολικά από τις υποχρεώ­σεις κοινωνικής ασφάλισης.

Γ ια αυτό το 2016 θεσμοθε­τήθηκε ότι η υποχρέωση του κράτους περιορίζεται, στην Εθνική Σύνταξη των 384 ευρώ.

  1. Η επίκληση της Ευρωπαϊ­κής Ένωσης.

Η Ε.Ε. προέτρεπε όλα τα κράτη – μέλη να προσανατο­λιστούν σε ασφαλιστικά συ­στήματα με «ατομική επικου­ρική αποταμίευση». Σε χώρες που ιδιωτικοποιήθηκε η Α­σφάλιση, το σύστημα κατέρ- ρευσε, οι ασφαλισμένοι έχασαν τα χρήματα τους, ενώ οι κρατικοί προϋπολογι­σμοί φορτώθηκαν με εκα­τομμύρια ευρώ. [Ουγγαρία, Πολωνία, Λετονία, Βουλγαρί­α, Λιθουανία κ.α]

 

 

 

Το Κλαδικό Σωματείο θα μετέχει στις πρωτοβουλίες για να μην περάσει η μεταρρύθμιση

ΚΛΑΔΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ, ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΑΘΗΝΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕΛΟΣ ΕΚΑ&ΟΣΜΕ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ: 1988
 

 

 

Μάρνης & γ ‘Σεπτεμβρίου 48—Αθήνα Τ: 2110129625 M: 6978008209 E: [email protected]

www.seiya.gr

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στους Άγιους Θεοδώρους Κορινθίας στις...

Συνδικάτο Εργ. Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής: Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή μας σε κάθε ξενοδοχείο.

«Το «θαύμα» του τουρισμού που οι εργαζόμενοι του κλάδου «χτίζουν» καθημερινά αποκαλύπτεται! Άλλος ένας συνάδελφος...

Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks: Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης σχετικά με την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβασης Εργασίας

Ψήφισμα των Γενικής Συνέλευσης μελών του Σωματείου Εργαζομένων Mitel Networks για την έναρξη διαδικασιών...