Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων Ν. Αττικής: 24ωρη Απεργία στην INVITE 22 Απρίλη

Δημοσιεύτηκε στις

Σας γνωστοποιούμε πως με απόφαση του ΔΣ του Συνδικάτου Ηλεκτρολόγων νομού Αττικής κηρύσσουμε 24ωρη Παναττική απεργία την Πέμπτη 22 Απριλίου, στους εργασιακούς χώρους που απασχολεί εργαζόμενους η εταιρία INVITEAE.Στηρίζουμε με αυτόν τον τρόπο την απόφαση των εργαζομένων για κήρυξη 24ωρης απεργίας εκείνη την μέρα. Η απόφαση του Συνδικάτου μας καλύπτει και τους εργαζόμενους της UNISONπου απασχολούνται στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, οι οποίοι σε ένδειξη αλληλεγγύης πήραν απόφαση για συμμετοχή στην 24ωρη απεργία.

Τα αιτήματα των εργαζομένων είναι η άμεση καταβολή των χρωστούμενων της μισθοδοσίας τουςκαι οι μισθοί τους να καταβάλλονται στην ώρα τους.

Σε συνέχεια της 4ωρης στάσης εργασίας από τις 12:00 – 16:00 που πραγματοποιήθηκε σήμερα 20/4/21 και αφού ο εργοδότης δεν κατέβαλετους μισθούς, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους για να βρουν το δίκιο τους.

Η προσπάθεια να τρομοκρατηθούν οι εργαζόμενοι με τηλέφωνα, πιέσεις και ψέματα πως τάχα ο εργοδότης ή ότι κάποιες τεχνικές υπηρεσίες δεν ήταν ενήμερες για την σημερινή στάση εργασίας, έπεσαν στο κενό. Στο κενό θα πέσει και όποια νέα προσπάθεια μπορεί να γίνει μπροστά στην απεργία της Πέμπτης.

Απαιτούμε να καταβληθούν οι μισθοί που χρωστά η εταιρεία στους εργαζόμενους. Να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση με τις καθυστερήσεις στην μισθοδοσία. Οι εργαζόμενοι δεν είναι δούλοι.

Την απόφαση για 24ωρη απεργία στηρίζουν με αποφάσεις τους το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας και το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών.

Ζητάμε την Πέμπτη 22/4 να πραγματοποιηθεί συνάντηση ανάμεσα στην εργοδοσία, τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα τους, ώστε να συζητήσουμε για όλα αυτά τα θέματα.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στους Άγιους Θεοδώρους Κορινθίας στις...

Συνδικάτο Εργ. Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής: Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή μας σε κάθε ξενοδοχείο.

«Το «θαύμα» του τουρισμού που οι εργαζόμενοι του κλάδου «χτίζουν» καθημερινά αποκαλύπτεται! Άλλος ένας συνάδελφος...

Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks: Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης σχετικά με την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβασης Εργασίας

Ψήφισμα των Γενικής Συνέλευσης μελών του Σωματείου Εργαζομένων Mitel Networks για την έναρξη διαδικασιών...