Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Καβάλας : Προσπάθεια τρομοκράτησης μαθητών για να μην προχωρήσουν στην αγωνιστική τους κινητοποίηση

Δημοσιεύτηκε στις

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας, πληροφορήθηκε την παρέμβαση και την προσπάθεια της Αστυνομικής Αρχής στη Χρυσούπολη Καβάλας, να τρομοκρατήσει τους μαθητές και να τους “νουθετήσει” να μην προχωρήσουν στην αγωνιστική τους κινητοποίηση διεκδικώντας μέτρα προστασίας της Υγείας, ασφαλές άνοιγμα των σχολείων τους.

Η ενέργεια αυτή, είναι ευθυγραμμισμένη με τις οδηγίες της Κυβέρνησης και εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια φίμωσης του Λαού μας που αντιστέκεται τις αντιλαϊκές επιλογές της.

Καταδικάζουμε τις ενέργειες αυτές και συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα που δίνουν γονείς,καθηγητές, μαθητές και συστρατευόμαστε στον αγώνα τους και στη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Καλούμε τα Σωματεία των εργαζομένων, τα συνταξιουχικά Σωματεία να ενώσουν τη φωνή τους με τα δίκαια αιτήματα του σπουδαστικού και φοιτητικού κινήματος και να καταδικάσουν την αυταρχική και αυθαίρετη αυτή ενέργεια της Αστυνομίας.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Φωκίδας: Να σταματήσουν οι διώξεις των απεργών εκπαιδευτικών

Όλοι στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας την Πέμπτη 10 Οκτώβρη στη 1:30μμ Στηρίζουμε...

Εργατικό Κέντρο Λαμίας: 20 Οκτώβρη γενική συνέλευση

Το διοικητικό συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Λαμίας συνεδρίασε και αποφάσισε να πραγματοποιήσει την ετήσια...

Ομοσπονδία Τύπου Χάρτου: Αλληλεγγύη στο ΕΚ Πάτρας

Την ώρα που τα συνδικάτα δίνουν καθημερινά  τη μάχη για την οργάνωση των εργαζομένων,...