Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Στο στόχαστρο συνάδελφοι από τη διοίκηση του Γ.Ν. Ιωαννίνων «Χατζηκώστα»

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε τη στάση του διοικητή του Γ.Ν Ιωαννίνων «Χατζηκώστα» απέναντι σε συνάδελφο επικουρική γαστρεντερολόγο.

Αντί η διοίκηση να διευκολύνει τη συνάδελφο, μητέρα ανήλικου τέκνου και μονογονεϊκή οικογένεια, έχει επιδοθεί σε πόλεμο εναντίον της. Αρνείται αυθαίρετα, εδώ και μήνες να της χορηγήσει άδεια ειδικού σκοπού. Όχι μόνο δε δέχθηκε το αυτονόητο αίτημα της συναδέλφου, αλλά την έχει στοχοποιήσει με εντολές μετακίνησης για εφημερίες στο ΤΕΠ του νοσοκομείου, χρέωσης αδειών που ποτέ δεν αιτήθηκε, ακόμα και άνευ αποδοχών με αποτέλεσμα τελική σημαντική περικοπή μισθού, εκφοβισμό και απειλή απόλυσης κλπ.

Αλήθεια, αν ήταν τόσο επιτακτική ανάγκη για στελέχωση της διαλογής των επειγόντων, δεν θα είχαν γίνει αιτήματα από το ίδιο το ΤΕΠ; Δε θα είχαν επιστρατευτεί με αντίστοιχες εντολές συνάδελφοι και από άλλα τμήματα; Κάτι που δεν έχει γίνει.

Θα συστήσουμε στη διοίκηση, αντί να βάζει στο στόχαστρο συναδέλφους που ζητάνε το αυτονόητο, καλό θα ήταν να ασχοληθεί με τη στελέχωση του νοσοκομείου, το χωροταξικό και φυσικό διαχωρισμό των κρουσμάτων Covid-19 για να περιορίσει τη διασπορά εντός του νοσοκομείου.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Φωκίδας: Να σταματήσουν οι διώξεις των απεργών εκπαιδευτικών

Όλοι στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας την Πέμπτη 10 Οκτώβρη στη 1:30μμ Στηρίζουμε...

Εργατικό Κέντρο Λαμίας: 20 Οκτώβρη γενική συνέλευση

Το διοικητικό συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Λαμίας συνεδρίασε και αποφάσισε να πραγματοποιήσει την ετήσια...

Ομοσπονδία Τύπου Χάρτου: Αλληλεγγύη στο ΕΚ Πάτρας

Την ώρα που τα συνδικάτα δίνουν καθημερινά  τη μάχη για την οργάνωση των εργαζομένων,...