Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού Ν. Αττικής : Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα μας κλείσουν το στόμα με την αστυνομοκρατία και τον εκφοβισμό!

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο μας καταγγέλει την Κυβέρνηση για την καταστολή και την αστυνομική βία που εκδηλώθηκε την Κυριακή 7 Μαρτίου στην πλατεία της Νέας Σμύρνης απέναντι σε κατοίκους της περιοχής. Καλούμε τους εργαζόμενους του κλάδου μας, τα μέλη του Σωματείου μας που μένουν στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να συμμετέχουν στην κινητοποίηση που οργανώνουν Σωματεία, φορείς και σύλλογοι στην πλατεία της Ν. Σμύρνης την Τρίτη 9/3 στις 6.30μμ.

Η Κυβέρνηση επιλέγει την τρομοκρατία και την καταστολή για να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες της στη διαχείριση της πανδημίας, που ένα χρόνο μετά και με το ένα lockdown να ακολουθεί το άλλο, συνεχίζει να αφήνει εντελώς αθωράκιστο το δημόσιο σύστημα Υγείας, να μην παίρνει κανένα ουσιαστικό μέτρο για την προστασία της Υγείας του λαού.

Την ίδια στιγμή φέρνει σωρηδόν τα αντιλαικά νομοσχέδια, καταστέλλει τις λαικές κινητοποιήσεις, χτυπάει μαθητές, φοιτητές, έχοντας την αυταπάτη ότι θα βάλει περιορισμό στους αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας.

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα μας κλείσουν το στόμα με την αστυνομοκρατία και τον εκφοβισμό!

Όλοι και όλες στο συλαλλητήριο σήμερα στις 5.30μμ στα Προπύλαια, για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας!

Περισσότερα

Συλλυπητήριο μήνυμα της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας για την απώλεια του συναδέλφου Θανάση Γκώγκου

Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στο ΠΑΜΕ και το ταξικό...

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας αποχαιρετά τον συνάδελφο Θανάση Γκώγκο

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του...

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Εύβοιας: Σχετικά με τη φημολογούμενη έλευση του κρουαζιερόπλοιου «CROWN IRIS» για πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης στα Ναυπηγεία Χαλκίδας.

Τις τελευταίες ημέρες, από δημοσιεύματα στον Τύπο και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, πληροφορούμαστε πως...