Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Αν. Αττικής : Ούτε η καταστολή ούτε καμία άλλη μέθοδος της κυβέρνησης δεν πρόκειται να σταματήσει τους φοιτητές

Δημοσιεύτηκε στις

ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΠΛΕΥΡΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ.

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής, καταγγέλλει  την απαράδεκτη επίθεση των δυνάμεων καταστολής σήμερα το πρωί στο Αριστοτέλειο, που έρχεται να προστεθεί  σε μια σειρά ανάλογων επιθέσεων κατά των φοιτητών που αγωνίζονται για πανεπιστήμια ανοιχτά, για πραγματικά δωρεάν παιδεία και ολόπλευρη μάθηση για όλους. 

Η κυβέρνηση, συνεχίζει την ίδια απαράδεκτη τακτική της καταστολής ενάντια σε όποιον αγωνίζεται. Το τελευταίο διάστημα έχει βάλει στο στόχαστρό της τους φοιτητές, τους αυριανούς επιστήμονες, την αυριανή βάρδια της Εργατικής Τάξης. Έχουν την ψευδαίσθηση  ότι με την καταστολή μπορούν να καθυποτάξουν την  νέα γενιά, να καλουπώσουν τα παιδιά της Εργατικής Τάξης μέσα στα όρια του σάπιου συστήματός τους.

Ένα είναι βέβαιο, πως ούτε η καταστολή ούτε καμία άλλη μέθοδος της κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να σταματήσει τους φοιτητές από την ανάγκη δωρεάν παιδείας και ολόπλευρης μάθησης της νέας γενιάς τον 21ο αιώνα. Οι νέες και οι νέοι έχοντας στο πλευρό τους το εργατικό κίνημα θα κάνουν κουρελόχαρτο και θα τσακίσουν ό,τι μπαίνει τροχοπέδη στις σύγχρονες ανάγκες τους.    

Περισσότερα

Σύλλογος Υπαλλήλων Υπηρεσίας Ασύλου και Αρχής Προσφύγων Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία!

Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία! Και έτσι αγωνιστικά θα τιμηθεί από όλους τους...

Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη: Για τη Λαχειοφόρο Αγορά της ΕΕΔΥΕ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα, ημέρα Τρίτη 30 Απριλίου 2024 και ώρα 11 π.μ., η...