Ομοσπονδία Υπαλλήλων Υπουργείου Ανάπτυξης, τέως Βιομηχανίας, Ενέργειας, Έρευνας και Τεχνολογίας : Καταγγέλλουμε την κλήση σε απολογία της Προέδρου της ΟΕΝΓΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε  την κλήση σε απολογία από το ΑΤ Ομονοίας  της προέδρου της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε  Ρέτζιου Αφροδίτη για να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις για παράβαση των άρθρων για «απείθεια» και «παρακώλυση συγκοινωνιών» σε συνδυασμό με τον νόμο για τις «Δημόσιες Υπαίθριες Συναθροίσεις».

Ο  νόμος που ψήφισαν στην Βουλή για της συναθροίσεις δίνει τη δυνατότητα να ερμηνεύουν κατά το δοκούν, κατά πως τους συμφέρει και τους βολεύει κάθε φορά τις διατάξεις του, για να βάζουν εμπόδια στις δίκαιες διεκδικήσεις των εργαζομένων, για μέτρα προστασίας της υγείας και της ζωής του λαού μας, που η ίδια η κυβέρνηση με την πολιτική της εκθέτει καθημερινά σε κίνδυνο.

Η κυβέρνηση, όπως έχει κάνει όλο το διάστημα της πανδημίας, αξιοποιεί τα περιοριστικά μέτρα, τους Νόμους που ψήφισε για να βάλει φίμωτρο σε αντιστάσεις  ελπίζοντας ότι θα αποφύγει τις αντιδράσεις από γιατρούς φοιτητές και εργαζόμενους.

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα επιβάλουν σιγή ιχθύος στους εργαζόμενους και στο συνδικαλιστικά κίνημα.

Να μη συνηθίσουμε με την καταστολή!

Να μη δεχτούμε την επιδείνωση της ζωής μας!

Να ανατρέψουμε σχεδιασμούς και μέτρα!

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Η Cepal Hellas ξεσπιτώνει οικογένεια με παιδί ΑμεΑ στη Νεάπολη Χαλκίδας

Πάρτε τώρα πίσω τον πλειστηριασμό και την έξωση! Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας μαζί με δεκάδες...

Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: Κάλεσμα 23 Οκτώβρη στο συνέδριο Εργατικού Κέντρου

« ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΥΓΕΙΑ – ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠ’ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΑ...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών – Ένωση Λογιστών Ελεγκτών ΠΑ :Πανελλαδική Σύσκεψη Εργαζομένων 19 Οκτώβρη

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ & ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ...