Ομοσπονδία Τύπου Χάρτου : Λέμε όχι στη δίωξη της συνδικαλιστικής δράσης

Δημοσιεύτηκε στις

Τελικά η  απάντηση της κυβέρνησης της ΝΔ στις τραγικές ελλείψεις των νοσοκομείων είναι οι διώξεις των αγωνιστών υγειονομικών. Αυτών που ‘’τόλμησαν’’ να κινητοποιηθούν και να διεκδικήσουν προσλήψεις γιατρών και υγειονομικού προσωπικού, μέσα προστασίας και τη δημιουργία υποδομών στα νοσοκομεία, την επίταξη του ιδιωτικού τομέα στην υγεία.

Αποδείχτηκε  πόσο υποκριτικό ήταν το ‘’χειροκρότημα για τους ήρωες υγειονομικούς’’ στο οποίο μας καλούσε η κυβέρνηση της ΝΔ. Τώρα τον λόγο τον έχει η Ασφάλεια με τα ραβασάκια της για κλήση σε απολογία.   Νομίζει η κυβέρνηση πως έτσι θα φιμώσει κάθε φωνή που αντιστέκεται και αγωνίζεται,  που αποκαλύπτει τη βάρβαρη πολιτική της. Νομίζει πως έτσι θα επιβάλει σιγή νεκροταφείου.

    Φαίνεται πως η κυβέρνηση δεν πήρε το μήνυμα από τη βροντερή απάντηση στη βία και τους εκφοβισμούς που επιχείρησε την Πρωτομαγιά, στις 17 Νοέμβρη, στις πρόσφατες κινητοποιήσεις της νεολαίας και των εκπαιδευτικών.

    Της το λέμε για μια ακόμα φορά ξεκάθαρα πως οι διώξεις, η τρομοκρατία και η καταστολή δεν θα περάσουν! Στεκόμαστε δίπλα, αλληλέγγυοι  στους προέδρους των  συνδικαλιστικών οργανώσεων  γιατρών και νοσοκομείων, στηρίζουμε τον αγώνα τους και δυναμώνουμε την πάλη για την υγεία και τα δικαιώματά μας.

Περισσότερα

Αποφάσεις συμμετοχής συνδικαλιστικών οργανώσεων στη Πανελλαδική Σύσκεψη του ΠΑΜΕ

Λίγες ημέρες μετά τη δημοσίευση της Ανακοίνωσης του ΠΑΜΕ για τη διοργάνωση Πανελλαδικής Σύσκεψης...

Συνδικάτο Επισιτισμού-Τουρισμού-Ξενοδοχείων Αττικής: Για τη νομοθετική ρύθμιση φορολόγησης του φιλοδωρήματος

Οι πανηγυρισμοί της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού για τη νομοθετική ρύθμιση φορολόγησης...

Σωματείο Μετάλλου Αττικής – Σωματείο Κατεργασίας Ξύλου : Συμμετέχουμε όλοι στην 24ωρη απεργία στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΗ  ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ...