Κοινό αίτημα Ομοσπονδίας – Συνδικάτου Τροφίμων Ποτών για συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας για την εξάπλωση της πανδημίας στον κλάδο

Δημοσιεύτηκε στις

Κύριε Υπουργέ,

το τελευταίο διάστημα μετράμε όλο και αυξανόμενα κρούσματα covid 19 στους εργασιακούς χώρους του κλάδου μας. Προφανώς τα ελλιπή μέτρα προστασίας και ο συγχρωτισμός των εργαζόμενων μέσα στους χώρους δουλειάς που επιβάλει η εργοδοσία προς όφελος της κερδοφορίας της, δημιουργούν αυτή την εκρηκτική και άκρως επικίνδυνη κατάσταση για όλους τους εργαζόμενους.

Είναι μεγάλη η ευθύνη του Υπουργείου Εργασίας για την λήψη και την επιβολή στους εργοδότες των απαιτούμενων μέτρων για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζόμενων μέσα στους χώρους δουλειάς.

Για τον λόγο αυτό οι συνδικαλιστικές οργανώσεις μας πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο σας την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 18:00 και ζητούν συνάντηση μαζί σας ώστε να συζητήσουμε αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα που αφορά την προστασία της υγείας και της ζωής.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας: Δεν θα αφήσουμε τα παιδιά μας να πολεμάνε κάτω από ξένες σημαίες

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) καταγγέλλει την...

Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας Ιματισμού Δέρματος Αττικής: 20 Οκτώβρη εκλογοπολογιστική συνέλευση

Εργαζόμενη-ε στην κλωστοϋφαντουργία, τον ιματισμό, το δέρμα, τα βιομηχανικά πλυντήρια, τη στρωματοποιία, Σε καλούμε στην...