Συνδικάτο Εργ. Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Αττικής : Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου

Δημοσιεύτηκε στις

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων εργαζόμενων από όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου πραγματοποιήθηκε στις 11/10 η Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΗΠ.

Η συζήτηση ήταν πλούσια , με εικόνα και ζωντανή πείρα της δράσης του Συνδικάτου μας από τους μεγάλους μονοπωλιακούς ομίλους του κλάδου, τα Τηλεφωνικά Κέντρα και τις επιχειρήσεις Πληροφορικής. Εκφράστηκε και  μέσα στη Γενική Συνέλευση η καταδίκη της εγκληματικής φασιστικής Χρυσής Αυγής και η δέσμευση ότι ο αγώνας απέναντι στο σύστημα που γεννά τον φασισμό και το ρατσιστικό δηλητήριο συνεχίζεται.

H Συνέλευσή μας αποφάσισε:

  • Τη συμμετοχή στο Συλλαλητήριο των Συνδικάτων, Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων στις 13/10, στις 18:30 στο Σύνταγμα.
  • Κάλεσμα για διμερής συναντήσεις με τα επιχειρησιακά του κλάδου για να δοθεί ενιαία απάντηση στο σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε.
  • Μέσα από την συζήτηση αισιοδοξούμε να καταλήξουμε σε μία κεντρική μαζική σύσκεψη των συνδικάτων και να σχεδιάσουμε απεργιακή απάντηση σε κοινή σύμπλευση με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, με τους εργαζόμενους σε άλλους κλάδους. 

 Συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα απέναντι στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, αστικών κομμάτων και επιχειρηματικών ομίλων. Καταγγέλλουμε την βία και την καταστολή της κυβέρνησης της ΝΔ απέναντι στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους νοσοκομειακούς γιατρούς που αγωνίζονται.

Προετοιμαζόμαστε για απεργιακή απάντηση κόντρα στα νέα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση για το χτύπημα των εργασιακών δικαιωμάτων μας, τον περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης και του αγώνα των εργαζόμενων. Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν! Διεκδικούμε τις σύγχρονες ανάγκες μας στο σήμερα, που υπάρχουν όλες οι  τεχνολογικές και επιστημονικές δυνατότητες να ικανοποιηθούν.

Όλοι στο Συλλαλητήριο των Συνδικάτων, Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων στις 13/10, στις 18:30 στο Σύνταγμα.

Η προσυγκέντρωση του Συνδικάτου μας είναι στις 18:00 στην Παλιά Βουλή

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πάτρας : Όλοι στον αγώνα

Αυτές τις μέρες, μετά από χρόνια εξαφάνισης και αφωνίας για τα πραγματικά προβλήματα των...

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: 8 Οκτώβρη κινητοποίηση έξω από το Υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Ανάπηροι, χρονίως πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες, εργαζόμενοι, Παίρνουμε μέρος μαζικά στην κινητοποίηση με τους κατοίκους...

ΕΛΜΕ Κεφαλονιά – Ιθάκη: Αρχίζουν τα λαϊκά φροντιστήρια 4 Οκτώβρη

Και φέτος από την αρχή της σχολικής χρονιάς θα λειτουργήσουν τα ΛΑΪΚΑ ΦΡΟΝΙΣΤΗΡΙΑ που...