Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Αν. Αττικής : Όλοι 12 Οκτώβρη έξω από το εφετείο στις 9.30 π.μ.

Δημοσιεύτηκε στις

ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΠΟΙΝΕΣ.

Αύριο το πρωί συνεχίζεται η διαδικασία στο Εφετείο της Αθήνας για τον καταλογισμό των ποινών των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής. Η καταδίκη της νεοναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής πρέπει να συνοδευτεί με τις ανώτερες ποινές. Η εγκληματική της δράση επιβεβαιώθηκε με πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων, είναι απόρροια της φασιστικής και ναζιστικής της ιδεολογίας. Δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό για το φασισμό και το ναζισμό.

Αύριο Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 συμπληρώνονται 76 χρόνια από την ημέρα που λαός μας, με το όπλο στο χέρι, συσπειρωμένος στο ΕΑΜ και στον ΕΛΑΣ ολοκλήρωνε μια τεράστια εποποιία αναγκάζοντας τα γερμανικά-ναζιστικά στρατεύματα να αποχωρήσουν από την Αθήνα απελευθερώνοντας την πόλη. Σήμερα οχτώ περίπου δεκαετίες μετά, η φυλάκιση των υμνητών του Χίτλερ των ναζιστών εγκληματιών πρώην και νυν χρυσαυγιτών με τις ανώτερες ποινές, είναι η μόνη απόφαση και το ελάχιστο  που μπορεί να δεχτεί ο λαός μας που έχει νιώσει στο πετσί του τις θηριωδίες και την βαρβαρότητα του φασισμού-ναζισμού.

Οι εργαζόμενοι, τα συνδικάτα, η νεολαία και οι φορείς του μαζικού κινήματος συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στο φασισμό, χωρίς κανέναν εφησυχασμό, στους χώρους δουλειάς, στις σχολές, στις γειτονιές, παντού, μέχρι να τον ξεριζώσουμε μαζί με το σύστημα που τον γεννά. 

Περισσότερα

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος : Τεράστιες οι ευθύνες της Διοίκησης της Λυρικής και του ΥΠΠΟ για τον τραυματισμό εργαζομένου

Την Κυριακή το απόγευμα Τεχνικός της Λυρικής που έκανε εργασίες στησίματος σκηνικού έπεσε από...

Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ Τραπεζών: Για τη στοχοποίηση των φαντάρων

Γυρνάμε πίσω στις εποχές του μετεμφυλιακού κράτους; Ξαναζούμε εποχές χούντας; Αυτές μας θυμίζουν οι...

Σωματείο Εργαζομένων στην Vodafone – 360 Connect και ΛΘ: Αλληλεγγύη στους φαντάρους που διώκονται

Το Σωματείο μας εκφράζει την αλληλεγγύη του στους στρατευμένους νέους, που εναντιώνονται και εκφράζουν...