Ομοσπονδία Γάλακτος Τροφίμων Ποτών : Δεν σταματάμε – καμιά ανοχή στο Ναζιστικό δηλητήριο

Δημοσιεύτηκε στις

Το  ξέσπασμα του λαού που διαδήλωσε στην συγκέντρωση στο Εφετείο την ημέρα της απόφασης της δίκης,  είναι το πραγματικό δικαστήριο που κάνει τη Χρυσή Αυγή στη συνείδηση του λαού εγκληματική οργάνωση.

Η καταδίκη αυτή πρέπει να πάρει σάρκα και οστά με την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, που είναι η επιβολή ανώτατων ποινών και να μπουν στη φυλακή οι ναζί εγκληματίες.

Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τη γέννηση του φασισμού στη ρίζα του, γιατί το αυγό του φιδιού θα επωάζεται όσο μεγαλώνει η εκμετάλλευση του εργαζόμενου λαού , όσο συνεχίζεται η επίθεση στα εργατικά δικαιώματα, όσο εντείνεται η καταστολή, ο περιορισμός της συλλογικής και αγωνιστικής δράσης.

Συνεχίζουμε γιατί γνωρίζουμε  καλά ότι ο φασισμός θα τσακιστεί οριστικά μόνο όταν ξεμπερδέψουμε και με το σύστημα που τον γεννά.

Οι εργαζόμενοι του κλάδου μας να βρεθούν απέναντι σε κάθε μελλοντική προσπάθεια που θα σηκώσουν κεφάλι οι δηλητηριώδεις αντιλήψεις και η δράση των φασιστών-ναζιστών  τόσο στο δρόμο, στις γειτονιές όσο κυρίως στους χώρους δουλειάς.

Να επιβληθούν οι ανώτατες ποινές σε όλους τους Ναζί της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Περισσότερα

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος : Τεράστιες οι ευθύνες της Διοίκησης της Λυρικής και του ΥΠΠΟ για τον τραυματισμό εργαζομένου

Την Κυριακή το απόγευμα Τεχνικός της Λυρικής που έκανε εργασίες στησίματος σκηνικού έπεσε από...

Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ Τραπεζών: Για τη στοχοποίηση των φαντάρων

Γυρνάμε πίσω στις εποχές του μετεμφυλιακού κράτους; Ξαναζούμε εποχές χούντας; Αυτές μας θυμίζουν οι...

Σωματείο Εργαζομένων στην Vodafone – 360 Connect και ΛΘ: Αλληλεγγύη στους φαντάρους που διώκονται

Το Σωματείο μας εκφράζει την αλληλεγγύη του στους στρατευμένους νέους, που εναντιώνονται και εκφράζουν...