Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού : Προβλήματα στην απόκτηση της βεβαίωσης από την Ανώτατη Ναυτική Υγειονομική Επιτροπή

Δημοσιεύτηκε στις

Από καταγγελίες συναδέλφων Μηχανικών, που αυτή την περίοδο ολοκληρώνουν τους 2 από τους 3 κύκλους μαθημάτων στο ΚΕΣΕΝ, για την απόκτηση του διπλώματος του Β’ Μηχανικού, αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην απόκτηση της βεβαίωσης από την Ανώτατη Ναυτική Υγειονομική Επιτροπή (Α.Ν.Υ.Ε).

Συγκεκριμένα για την παρακολούθηση του 3ου κύκλου μαθημάτων με βάση τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, πρέπει να εξεταστούν από την Α.Ν.Υ.Ε για την απόκτηση σχετικής βεβαίωσης.

Οι ημερομηνίες για την εξέταση στην Α.Ν.Υ.Ε, καθορίζονται από την Υπηρεσία Ναυτικών Μητρώων, η οποία τους ενημερώνει ότι διαθέσιμη ημερομηνία είναι μετά τις 10 Νοέμβρη, χρονική περίοδο που συμπίπτει με την εξεταστική περίοδο του ΚΕΣΕΝ, με αποτέλεσμα να τους δημιουργεί  πρόβλημα στην εγγραφή τους, για τον 3ο κύκλο μαθημάτων.

Απαιτούμε την παρέμβαση των υπηρεσιών του υπουργείου ναυτιλίας, για την άμεση επίλυση του προβλήματος των συναδέλφων Μηχανικών του ΚΕΣΕΝ.

 

Περισσότερα

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος : Τεράστιες οι ευθύνες της Διοίκησης της Λυρικής και του ΥΠΠΟ για τον τραυματισμό εργαζομένου

Την Κυριακή το απόγευμα Τεχνικός της Λυρικής που έκανε εργασίες στησίματος σκηνικού έπεσε από...

Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ Τραπεζών: Για τη στοχοποίηση των φαντάρων

Γυρνάμε πίσω στις εποχές του μετεμφυλιακού κράτους; Ξαναζούμε εποχές χούντας; Αυτές μας θυμίζουν οι...

Σωματείο Εργαζομένων στην Vodafone – 360 Connect και ΛΘ: Αλληλεγγύη στους φαντάρους που διώκονται

Το Σωματείο μας εκφράζει την αλληλεγγύη του στους στρατευμένους νέους, που εναντιώνονται και εκφράζουν...