Ανακοίνωση του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού Αττικής για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Δημοσιεύτηκε στις

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ

 ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ , ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ!

Το Συνδικάτο Επισιτισμού – Τουρισμού Ξενοδοχείων με στάση εργασίας σήμερα , συμμετείχαμε στο μεγάλο λαϊκό ποτάμι, που έστειλε στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Η απόφαση του δικαστηρίου , επιβεβαίωσε την αρχική απόφαση των εργατικών σωματείων , συνολικά του λαού , ότι είναι δολοφόνοι ναζιστές , τσιράκια των αφεντικών!

Αυτοί που έλαμψαν δια της απουσίας τους από το μεγάλο λαϊκό ποτάμι (έτσι κι αλλιώς είναι ξένο σώμα) ήταν οι εργοδοτικοί – κυβερνητικοί συνδικαλιστές,  που όλα αυτά τα χρόνια με τη στάση τους απέναντι στο ΠΑΜΕ, έδωσαν τροφή στο κτήνος , στα μαντρόσκυλα της εργοδοσίας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα , χωρίς κανένα εφησυχασμό, χωρίς καμία ανοχή στο ναζιστικό δηλητήριο. Σε κάθε χώρο δουλειάς , τους απομονώνουμε , να μην έχουν τόπο να σταθούν!

Προχωράμε ενωμένοι έλληνες και μετανάστες εργαζόμενοι στον επισιτισμό – τουρισμό, ισχυροποιούμε το Συνδικάτο μας , το συντονισμό μας με το ΠΑΜΕ , ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟ , τη μήτρα που γεννά τον φασισμό, το σύστημα της εκμετάλλευσης.

Την ίδια αιτία που γεννά την φτώχεια , την προσφυγιά και την μετανάστευση. Την βαρβαρότητα των απολύσεων, της ελαστικής απασχόλησης , τα θανατηφόρα εργατικά ατυχήματα και τα ανύπαρκτα μέτρα προστασίας της Υγείας μας, τους μισθούς πείνας, τις συμβάσεις ομηρίας .

Το Συνδικάτο μας θα συνεχίσει με κάθε τρόπο τη προσπάθεια , με περισσότερη πλέον πείρα, ώστε στο μέλλον να μην ξαναπεράσουν οι σκοταδιστικές , αντιδραστικές αντιλήψεις των φασιστών.

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων Ν. Αττικής: Αλληλεγγύη στους στρατευμένους νέους

Το Συνδικάτο μας εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη του στους στρατευμένους νέους, που εναντιώνονται και...

Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Νομού Ηρακλείου: Καταδίκη τρομοκράτησης στρατιώτη

H EΓΕΣΥΝΗ καταδικάζει την προσπάθεια της κυβέρνησης να φιμώσει και να τρομοκρατήσει τους φαντάρους,...

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης: Οι φαντάροι μας έχουν δικαίωμα να λένε ελεύθερα τη γνώμη τους

“…Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί / Οι έμποροι φωνάζουν γι’αγορές / Οι άνεργοι πεινούσαν...