Ένωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών : Στη φυλακή οι ΝΑΖΙ εγκληματίες

Δημοσιεύτηκε στις

   Με την έκδοση της απόφασης την Τετάρτη 7 Οκτώβρη ολοκληρώνεται η δίκη της  Χρυσής Αυγής. Απαίτηση όλων είναι να καταδικαστούν και να  οδηγηθούν στη φυλακή οι θρασύδειλοι ναζί εγκληματίες.

   Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως η δολοφονία Φύσσα, οι επιθέσεις στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και τους Αιγύπτιους ψαράδες, οι άλλες εγκληματικές τους πράξεις είχαν κοινά χαρακτηριστικά και αιτία τη ναζιστική τους ιδεολογία. Έτσι εξηγείται ότι τα θύματά τους ήταν κομμουνιστές, συνδικαλιστές, μετανάστες και αντιφασίστες.

     Αποδείχτηκε στην ακροαματική διαδικασία πως πρόκειται για εγκληματική οργάνωση με στενή σχέση με τον κρατικό μηχανισμό και τα επιχειρηματικά συμφέροντα. Ότι δεν έπαψαν να στηρίζουν με κάθε τρόπο τα αντεργατικά μέτρα που τσακίζουν τη ζωή  και τα δικαιώματα των εργαζομένων, τις ΣΣΕ, τα μέτρα υγείας στους χώρους δουλειάς. Τσιράκια της εργοδοσίας πρόθυμοι να μπουν μπροστά και να δράσουν για να μην σηκώσουν κεφάλι οι εργαζόμενοι.

     Χαρακτηριστική είναι η δράση τους στη ζώνη του Περάματος, εκεί  που ανέλαβαν να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των εφοπλιστών και των εργολάβων και   κατέληξαν  στη δολοφονική επίθεση στους κομμουνιστές συνδικαλιστές. Που έφτιαξαν   δουλεμπορικά γραφεία  για να προμηθεύουν τους επιχειρηματίες με φτηνούς εργάτες, χτυπώντας μεροκάματα και ΣΣΕ .

     Σήμερα μπορεί να λουφάζουν, όμως είναι σίγουρο ότι αποτελούν την εφεδρεία του συστήματος, έτοιμοι να αναλάβουν δράση όταν και όπου τους χρειαστούν. Τους απομονώνουμε στους χώρους δουλειάς και τις γειτονιές,  στα σχολεία και ταυτόχρονα οργανώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική,  τον καπιταλισμό που τους γεννά.

     Για να μην πληρώσουμε εμείς οι εργαζόμενοι και τη νέα κρίση. Τις τεράστιες ελλείψεις στην Υγεία, την εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς.

  Δίνουμε το παρών στο συλλαλητήριο που οργανώνουν τα σωματεία  στο σταθμό του μετρό ΄΄Αμελόκηποι’’ την Τετάρτη 7 Οκτώβρη 10 π.μ.

 Απαιτούμε τους εγκληματίες ναζί της Χρυσής Αυγής στη φυλακή.

 

ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ, ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ!

 

 

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων ΕMFI (πρὼην ΕΒΓΑ): Όλοι στην έκτακτη γενική συνέλευση 26 Ιούνη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1.00 ΜΜ – 3.00 ΜΜ ΤΗΝ...

Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων Ποτών Μεσσηνίας: Όλοι στην αντιπολεμική συγκέντρωση των Σωματείων την Τρίτη 24 Ιούνη

Όλοι στην αντιπολεμική συγκέντρωση των Σωματείων την Τρίτη 24 Ιούνη 8.30μμ στην πλατεία 23ης...

Σύλλογος Ιδιωτικών υπαλλήλων Ν. Σάμου: Συμμετοχή στο Αντιπολεμικό Συλλαλητήριο την Πέμπτη 26/6

Το ΔΣ του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου καλεί τους εργαζομένους και τον λαό...