Σωματείο Ιδιωτ. Υπαλλ. Κυκλάδων : Να τιμωρηθούν οι ναζί εγκληματίες της Χ.Α.

Δημοσιεύτηκε στις

Το σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κυκλάδων καλεί σε κινητοποίηση την Τρίτη 6 Οκτώβρη στις 18:30 στη Πλατεία Μιαούλη απαιτώντας να τιμωρηθούν οι ναζί εγκληματίες της Χ.Α.

ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ, ΣΑΧΖΑΤ ΛΟΥΚΜΑΝ, ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΑΛΙΕΡΓΑΤΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΜΕ,ΧΟΛΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…

Ο κατάλογος ατέλειωτος, σαν τις σελίδες με τα στοιχεία της δίκης της Χ.Α. που αποδεικνύουν πως ο φασισμός, η ναζιστική ιδεολογία έχει πάντα στο στόχαστρο της, τους εργαζόμενους, είτε Έλληνες είτε μετανάστες. Πως κάνει τα πάντα για να καταστείλει αγώνες εργαζομένων, ως το καλό μαντρόσκυλο του συστήματος. Αποδείχτηκε και μέσα από την δίκη της Χ.Α. πως αντιπροσωπεύει ότι πιο σκοταδιστικό στην ιστορία της ανθρωπότητας, τόσο σάπιο όσο και η τάξη που υπηρετούν.

Μπορεί το δικαστήριο με ευθύνη τόσο της ΝΔ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ να κράτησε περισσότερο από 5 χρόνια, μπορεί η εισαγγελέας με την αγόρευση της να προσπάθησε να τους βγάλει λάδι, εμείς όμως όποια και να είναι η απόφαση έχουμε καθήκον να μην αφήσουμε χώρο να σταθούν οι φασιστές.

Δεν έχουμε καμιά αυταπάτη για την επόμενη μέρα!

Ξέρουμε πως οι λουφαγμένοι, ως να βαθμό, σήμερα φασίστες, όποια κι αν είναι η απόφασητου δικαστηρίου στις 7 Οκτώβρη,   θα   συνεχίσουν   να   είναι   χρήσιμη   εφεδρεία   για   τους επιχειρηματικούς   ομίλους   και   τις   κυβερνήσεις   τους.

Ξέρουμε πολύ καλά πως το απόστημα του ναζισμού, μπορεί να το σπάσει μόνο η οργανωμένη πάλη ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα και την τάξη που γεννά πολέμους, φτώχεια, φασισμό!

Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην επίθεση που κλιμακώνεται με στόχο να πληρώσουν ξανά τα εργατικά λαϊκά στρώματα τη νέα κρίση, τις τεράστιες  ελλείψεις στο δημόσιο σύστημα   υγείας,   αλλά   και   ενάντια   στην   κλιμάκωση   της   εμπλοκής   της   χώρας   στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.Έτσι μόνο αντιμετωπίζονται οι φασίστες, όσα μορφώματα κι αν επινοήσει το χέρι που τους  τρέφει.   Μέσα   από   τα   Σωματεία   μας   καταδικάζουμε   τη   ναζιστική   εγκληματική οργάνωση,   τον   φασισμό.Βγαίνουμε στο  δρόμο  απαιτώντας την καταδίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης. Στέλνουμε τους εγκληματίες νεοναζί εκεί που ανήκουν: στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!

ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!

Όλοι Στην Συγκέντρωση Τρίτη 6 Οκτώβρη,στις 18:30 στη Πλατεία Μιαούλη

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Πληροφορίες για τη συμμετοχή στην ηλεκτρονική ψηφοφορία

Πληροφορίες για τη συμμετοχή στην ηλεκτρονική ψηφοφορία για την Εφορευτική Επιτροπή, τα καταστατικά όργανα...

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Κάλεσμα αγώνα προς τις χιλιάδες συναδέλφισσες και συναδέλφους, μπροστά στην 94η ΓΣ της ΔΟΕ

Συναδέλφισσες- συνάδελφοι, η φετινή 94η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ θα διεξαχθεί μέσα σε ένα εκρηκτικό...

Σωματείο Εργαζομένων στο έργο του Ελληνικού Αγίου Κοσμά: 7ήμερη εργασία στο κάτεργο του Ελληνικού

Την Κυριακή 22/6 κλιμάκιο του σωματείου μας έκανε παρέμβαση, σε όλο το έργο ανάπλασης...