Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων : Να καταδικαστεί η εγκληματική φασιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή

Δημοσιεύτηκε στις

Ανάπηροι, χρόνια πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες, το ζήτημα της καταδίκης της Χρυσής Αυγής μας αφορά όλους. Αφορά τη ζωή μας, τα δικαιώματα μας.

Το σύστημα της βαρβαρότητας, της εκμετάλλευσης, τους έχει ανάγκη, γι’ αυτό τους στήριξε και τους στηρίζει. Πότε τους αποσύρει, πότε τους βγάζει στην επιφάνεια, να κυνηγούν εργάτες που αγωνίζονται, να μαχαιρώνουν πρόσφυγες και μετανάστες, να δολοφονούν καλλιτέχνες αντιφασίστες αγωνιστές όπως ο Παύλος Φύσσας. Να γεμίζουν τα σάιτ τους βρωμιές, ότι οι ανάπηροι κοστίζουν, όπως οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι δηλ. οι Ναζί, που μας είχαν για εξόντωση.

Στης 7 του Οκτώβρη, μέρα απόφασης για τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής, βρισκόμαστε οι ανάπηροι, χρόνια πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες μαζί με τους εργαζόμενους με κάθε τρόπο έξω από το Εφετείο. Προσυγκέντρωση στις 10 π.μ. στο σταθμό του Μετρό «Αμπελόκηποι»

 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τη καταδίκη τους από το δικαστήριο.

 Το οργανωμένο αναπηρικό και γονεϊκό μαζί με το λαϊκό κίνημα θα τους απομονώσει, θα τους πετάξει στα σκουπίδια της Ιστορίας γυρνώντας την πλάτη στο ίδιο το σύστημα που γεννάει και θρέφει τον φασισμό.

Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον ΔΕΝ θα πεθάνει μόνος ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ!

 

 

Περισσότερα

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος : Τεράστιες οι ευθύνες της Διοίκησης της Λυρικής και του ΥΠΠΟ για τον τραυματισμό εργαζομένου

Την Κυριακή το απόγευμα Τεχνικός της Λυρικής που έκανε εργασίες στησίματος σκηνικού έπεσε από...

Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ Τραπεζών: Για τη στοχοποίηση των φαντάρων

Γυρνάμε πίσω στις εποχές του μετεμφυλιακού κράτους; Ξαναζούμε εποχές χούντας; Αυτές μας θυμίζουν οι...

Σωματείο Εργαζομένων στην Vodafone – 360 Connect και ΛΘ: Αλληλεγγύη στους φαντάρους που διώκονται

Το Σωματείο μας εκφράζει την αλληλεγγύη του στους στρατευμένους νέους, που εναντιώνονται και εκφράζουν...