Συνδικάτο Οικοδόμων Αθηήνας : Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση με τους εργαζόμενους στο εργοτάξιο του River West

Δημοσιεύτηκε στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η στάση εργασίας και η Γενική Συνέλευση με τους εργαζόμενους στο εργοτάξιο του River West στη Λεωφ. Κηφισού. Έγινε ενημέρωση των συναδέλφων και κάλεσμα για τα συλλαλητήρια στις 7 Οκτώβρη για τη δίκη της Χρυσής Αυγής και στις 13 Οκτώβρη μαζί με άλλα σωματεία και ομοσπονδίες.

 Ακολούθησε συζήτηση για την πανδημία, όπου τονίστηκε ο στόχος συνέχισης της πάλης για μέτρα προστασίας της υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς και αλλού, καθώς και για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά.

Απέναντι σε όλα αυτά υπογραμμίστηκε η ανάγκη ενίσχυσης του Συνδικάτου, μαζικοποίησής του με νέες δυνάμεις, ως όπλο μας μπροστά στις μάχες που έχουμε να δώσουμε.

Περισσότερα

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Πρόταση μπροστά στις Γενικές Συνελεύσεις των ΕΛΜΕ

Λεφτά για μισθούς, παιδεία, υγεία και όχι για τα κέρδη και τους πολέμους των...

ΕΛΜΕ Πειραιά: Δελτίο Τύπου από την κινητοποίηση στη Σαλαμίνα και κάλεσμα συνέχισης του αγώνα

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 13:30 ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Ζητάμε τη συμπαράσταση των εργαζομένων, των συλλόγων γονέων, του...

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον πρόωρο και ξαφνικό χαμό της Ελένης Κατραντζή-Χατζηελευθερίου

Η Διοίκηση της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου, εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τον...