Συνδικάτο Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Αττικής : Για τη σύλληψη των δυο συνδικαλιστών του συνδικάτου φαρμάκου

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο μας καταγγέλλει τη σύλληψη του Προέδρου και του Γραμματέα του Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής, την ώρα της σημερινής κινητοποίησης στην επιχείρηση ΒΑΙΡΑΜΟΓΛΟΥ ενάντια στις απολύσεις εργαζόμενων που πραγματοποίησε η επιχείρηση. Η σύλληψη των συναδέλφων έγινε κατ’ εντολή της εργοδοσίας, όταν το Συνδικάτο προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τους εργαζόμενους.

Τέτοιου είδους ενέργειες αποδεικνύουν το πόσο πολύ φοβούνται οι εργοδοσίες την οργανωμένη αντίδραση των εργαζόμενων που αμφισβητεί στα ίσα την εξουσία τους. Οι εξαγγελίες της κυβέρνησης της ΝΔ για τις επερχόμενες αλλαγές στον συνδικαλιστικό νόμο, σηματοδοτούν νέα επίθεση στο δικαίωμα της οργάνωσης της πάλης , δίνοντας ακόμα μεγαλύτερο έρεισμα στους εργοδότες να επιτίθενται στα δικαιώματά μας ανενόχλητοι. Παίρνουν τα μέτρα τους μπροστά στην αντίδραση που μπορεί να προκαλέσει η αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ, όλων των αστικών των κυβερνήσεων που νομοθετούν για λογαριασμό των επιχειρηματικών ομίλων.

Να κάνουμε το φόβο τους πράξη. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Οργανωμένοι στα Συνδικάτα μας στέλνουμε ηχηρό μήνυμα σε εργοδότες και κυβέρνηση πως οι αγώνες για την ικανοποίηση των αναγκών μας δεν θα επιτρέψουμε να μπουν στο γύψο.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων

Κάτω τα χέρια από τα Συνδικάτα

 

Περισσότερα

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Κορυδαλλού: Για την προσπάθεια στοχοποίησης των φαντάρων

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Κορυδαλλού καταγγέλλει την προσπάθεια στοχοποίησης των διαμαρτυρόμενων φαντάρων ενάντια στη...

Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής: Καταγγελία του Συνδικάτου Φαρμάκου για την εργοδοσία της Medichrom

Το Συνδικάτο Φαρμάκου-Καλλυντικού Αττικής καταγγέλλει στους εργαζομένους του κλάδου την εργοδοσία της εταιρείας MEDICHROM...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Καμία βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας από κοινού με το κλαδικό Σωματείο Ενέργειας Αττικής – Βοιωτίας...