Συνδικάτο Οικοδόμων Μεσσηνίας : Να παρθεί πίσω από τον ΟΑΕΔ η πειθαρχική δίωξη σε βάρος εργαζόμενης σε βρεφονηπιακό σταθμό

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε την άθλια πρακτική  στην οποία προσφεύγουν κατά διαστήματα διάφοροι φορείς – κράτος – υπηρεσίες με το να προσπαθούν να τρομοκρατούν και να φιμώνουν όσους διεκδικούν. Τέτοια προσπάθεια έγινε και με την Αγγελική Ρηγανάκου εργαζόμενη σε βρεφονηπιακό σταθμό του ΟΑΕΔ στην πόλη μας και Πρόεδρου του συλλόγου γυναικών.
H διοίκηση του οργανισμού την καλεί σε απολογία, γιατί η εργαζόμενη έκανε γνωστό με άρθρο της στον τύπο την αναστολή λειτουργίας για τη νέα χρονιά του βρεφονηπιακού σταθμού του ΟΑΕΔ, ώστε να γίνουν  οικοδομικές εργασίες, χωρίς κανένα προγραμματισμό για το που θα πάνε τα παιδιά.
Διεκδικούμε να γίνουν έργα σε σχολεία, στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, να φτιαχτούν νέες κτηριακές εγκαταστάσεις και να στελεχωθούν με προσωπικό, να μην αναγκαζόμαστε να βάζουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Είναι απαράδεκτη και αντιδημοκρατική  η  προσπάθεια να φιμώνονται στόματα, να διώκονται συνδικαλιστές για να αποκρύπτεται η απαράδεκτη κατάσταση στους χώρους δουλειάς.
 

Πάρτε αμέσως πίσω την απόφασή για την πειθαρχική δίωξη της εργαζόμενης.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πάτρας : Όλοι στον αγώνα

Αυτές τις μέρες, μετά από χρόνια εξαφάνισης και αφωνίας για τα πραγματικά προβλήματα των...

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: 8 Οκτώβρη κινητοποίηση έξω από το Υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Ανάπηροι, χρονίως πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες, εργαζόμενοι, Παίρνουμε μέρος μαζικά στην κινητοποίηση με τους κατοίκους...

ΕΛΜΕ Κεφαλονιά – Ιθάκη: Αρχίζουν τα λαϊκά φροντιστήρια 4 Οκτώβρη

Και φέτος από την αρχή της σχολικής χρονιάς θα λειτουργήσουν τα ΛΑΪΚΑ ΦΡΟΝΙΣΤΗΡΙΑ που...