Κλαδικό Σωματείο Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών Αθήνας : Στάσεις εργασίας των εργαζομένων στο Metropolitan General

Δημοσιεύτηκε στις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του επιχειρησιακού Σωματείου στο Metropolitan General αποφάσισε την κήρυξη 2ωρων επαναλαμβανόμενων στάσεων εργασίας.

 Το Κλαδικό Σωματείο με ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, στηρίζει τον αγώνα των συναδέλφων στο METROPOLITAN GENERAL,  για την ικανοποίηση  των δίκαιων αιτημάτων τους.

Την στήριξη μας, την εκφράζουμε με την πεποίθηση ότι τα αιτήματα που διατυπώνουν οι συνάδελφοι είναι αιτήματα όλων των εργαζομένων του κλάδου.

Πιο συγκεκριμένα:  

Προσλήψεις Προσωπικού: Σε όλες τις μονάδες, η δουλειά έχει γίνει κυριολεκτικά εξαντλητική λόγω των μεγάλων ελλείψεων προσωπικού. Αυτή η κατάσταση οδηγεί εκτός των άλλων, να καλούνται οι εργαζόμενοι, να εκτελούν εργασίες άσχετες με το αντικείμενο εργασίας.

 Υπογραφή Κλαδικής Σύμβασης με αυξήσεις: Η επί χρόνια έλλειψη Κλαδικών Συμβάσεων και το πάγωμα των επιδομάτων τριετίας, έχουν καταβαραθρώσει μισθούς και δικαιώματα. Απαιτείται τώρα να υπογραφεί Κλαδική Σύμβαση Εργασίας με ουσιαστικές αυξήσεις, με επαναφορά θεσμικών δικαιωμάτων και επιδομάτων.

Στηρίζουμε την απόφαση του Επιχειρησιακού Σωματείου των Εργαζομένων στο Metropolitan General, να προχωρήσει σε επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας στις 8, 15 και 22 Ιούλη 2020 από τις 7π.μ. ως 9 π.μ.

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Οικοδόμων: 6 Νοέμβρη Πανελλαδική Πανοικοδομική Απεργία – 20 Νοέμβρη Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία

Με τον αποφασιστικό, μαζικό αγώνα μας διεκδικούμε: Υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΣΣΕ) για όλους τους...

Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας: Ανακοίνωση για εξελίξεις στην Αττική Οδό

ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Στις 6 Οκτώβρη,...

ΕΛΜΕ Κεφαλονιά – Ιθάκη: Αρχίζουν τα λαϊκά φροντιστήρια 4 Οκτώβρη

Και φέτος από την αρχή της σχολικής χρονιάς θα λειτουργήσουν τα ΛΑΪΚΑ ΦΡΟΝΙΣΤΗΡΙΑ που...