Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής – Βοιωτίας : Η φωνή των εργατών δεν φιμώνεται

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι,

Το Σωματείο μας καλεί όλους τους εργαζόμενους από όλους τους κλάδους να ξεσηκωθούν ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης της Ν.Δ., που προσπαθεί να βάλει στο γύψο το δικαίωμα στην εργατική-λαϊκή κινητοποίηση, δικαίωμα που έχει κατακτηθεί με αίμα.

Στοχεύουν στην εξασφάλιση της απόλυτης σιωπής στους χώρους δουλειάς για να προχωρήσει απερίσπαστα ο νέος γύρος επίθεσης που ετοιμάζουν, για να πληρώσουμε τα σπασμένα της οικονομικής κρίσης και να βγουν αλώβητοι οι επιχειρηματική όμιλοι.

Το νομοσχέδιο αποβλέπει στην συκοφάντηση των λαϊκών αγώνων, στον περιορισμό ή απαγόρευση κάθε κινητοποίησης ανάλογα το πώς θα το κρίνουν οι αστυνομικές αρχές και άλλοι μηχανισμοί καταστολής.

Το νομοσχέδιο έκτρωμα έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα των μέτρων έντασης της κρατικής τρομοκρατίας, του αυταρχισμού και της καταστολής που προώθησαν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Οι εργαζόμενοι, οι λαϊκές οικογένειες, το ταξικό κίνημα θα αφήσει στα χαρτιά, θα ακυρώσει στην πράξη όποια προσπάθεια κάνουν κυβέρνηση και κεφάλαιο να ποινικοποιήσει τους αγώνες μας για τα σύγχρονα δικαιώματά μας.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΕΝΑΝΤΙΑ

ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΛΗ στις 8 μ.μ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

 

 

 

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων στην Praktiker Hellas-Παράρτημα Λάρισας: Διεκδικούμε την υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ Η Praktiker γιορτάζοντας την αύξηση των κερδών από την...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Ηρακλείου: 3 Οκτώβρη σύσκεψη φορέων ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα

 ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ – ΦΟΡΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...

Συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Εύβοιας: Να σταματήσουν τώρα οι διώξεις των απεργών εκπαιδευτικών

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ...