Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων : Για την παράσταση διαμαρτυρίας Αγροτικών Συλλόγων στο Υποκατάστημα του ΕΛΓΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων    Ν. Άρτας, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν.  Πρέβεζας , ο Αγροτοκτηνοτροφικός  Σύλλογος Δ. Ζίτσας και ο Αμπελουργικός Σύλλογος Δ. Ζίτσας, στο Υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στα Ιωάννινα. Την κινητοποίηση στήριξε αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων.

Συνέντευξη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης έδωσαν  ο Μπέτσας Βαγγέλης  (Πρόεδρος Αγροτικών Συλλόγων Άρτας ), Κατσάνος Κώστας (Αγροτοκτηνοτροφικό  Σύλλογο Ζίτσας), Αγόρος Ηλίας (Αμπελουργικό Σύλλογο Ζίτσας) και ο Κονταξής Θανάσης (εκ μέρους του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων).

Οι Σύλλογοι  κατά τη διαμαρτυρία τους ανέδειξαν τα προβλήματα των βιοπαλαιστών, αγροτών και κτηνοτροφών και παρέδωσαν τα αιτήματα στον Προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Ιωαννίνων.

Η πολιτική όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια που ξεκληρίζει το μικρομεσαίο αγροτοκτηνοτρόφο είναι ενιαία με την επίθεση στη ζωή και τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων.

ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ – ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων στην Praktiker Hellas-Παράρτημα Λάρισας: Διεκδικούμε την υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ Η Praktiker γιορτάζοντας την αύξηση των κερδών από την...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Ηρακλείου: 3 Οκτώβρη σύσκεψη φορέων ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα

 ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ – ΦΟΡΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...

Συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Εύβοιας: Να σταματήσουν τώρα οι διώξεις των απεργών εκπαιδευτικών

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ...