Ψήφισμα Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Περάματος για διαδηλώσεις

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε την πρόθεση της κυβέρνησης να φέρει στη βουλή το κατάπτυστο νομοσχέδιο για το περιορισμό των διαδηλώσεων . Ξεκαθαρίζουμε ότι οι αγώνες μας δεν θα μπουν στο γύψο.

Οι εργαζόμενοι θα ματαιώσουμε στη πράξη κάθε προσπάθεια που έχει στόχο να μας φιμώσει, να μετατρέψει τους εργασιακούς χώρους μας σε γκέτο και την αντίστασή μας σε ποινικό αδίκημα

Η πρόθεση παρέμβασης στις διαδηλώσεις συμπληρώνει το συνολικό σχεδίασμά καταστολής που θέλει τους εργαζόμενους στο περιθώριο , «άφωνους» .Επιδιώκουν να μας εμποδίσουν με κάθε τρόπο να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε τα αιτήματά μας.

Με όλες μας τις δυνάμεις με τους άλλους εργαζόμενους, το ταξικό εργατικό κίνημα θα αντιπαλέψουμε αυτά τα αντιλαϊκά σχέδια. Δε θα περάσει η σιγή νεκροταφείου ! Το νομοσχέδιο θα μείνει στα χαρτιά!

Δεν θα ζητάμε άδεια από την εργοδοσία και τις κυβερνήσεις της για να διαδηλώνουμε , να παλεύουμε και να διεκδικούμε Το δικαίωμα αυτό το έχουμε κατακτημένο με αγώνες και θυσίες και δεν το χαρίζουμε όσους νόμους και να ψηφίσουν , όσα μέτρα και να πάρουν.

Περισσότερα

Σωματείο Κατεργασίας Ξύλου και Ναυπηγοξυλουργών Αττικής: Συμμετέχουμε στις εκλογές του σωματείου

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΜ. ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04-10-2024...

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλ/νίας: Ανακοίνωση εφορευτικής επιτροπής

Συνάδελφοι, Σας κάνουμε γνωστό  ότι οι αρχαιρεσίες  για την ανάδειξη  της νέας Διοίκησης  και των...

Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Προγραμματισμός δράσης επόμενου διαστήματος

Σε συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Κ.Α.  συζήτησε  και εκτίμησε τη δράση του...