Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κάστρου Κυλλήνης: Συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας στην ΔΕΗ Αμαλιάδας

Δημοσιεύτηκε στις

Με την συνέχεια των κινητοποιήσεων, στην ΔΕΗ Αμαλιάδας προχωράει το Σωματείο Εργαζομένων στις Τουριστικές Επιχειρήσεις Κάστρου και Περιφέρειας, την Πέμπτη 25 Ιουνίου στις 11 το πρωί ,αφού ξεκίνησαν τα ειδοποιητήριά για διακοπή ρεύματος σε άνεργους ξενοδοχοϋπάλληλους.

Οι εποχικοί εργαζόμενοι βλέπουν τη σεζόν να είναι στον αέρα, καθώς οι επαναπροσλήψεις και η ένταξη σε καθεστώς αναστολής δεν προχωρούν, και χωρίς να γνωρίζουν πότε θα ξαναπιάσουν δουλειά. Ενώ οι εργολαβικοί εργαζόμενοι δεν εντάσσονται καν στα υποτυπώδη μέτρα επαναπρόσληψης ή αναστολής.

Εφόσον αποφάσισε η κυβέρνηση να στείλει τους χιλιάδες εργαζόμενους στα Ξενοδοχεία και τον Τουρισμό στη μαζική εξαθλίωση και τη φτώχεια, να τους στείλει χωρίς εισόδημα στα σπίτια τους, χωρίς δουλειά, χωρίς μέλλον για την επόμενη μέρα, να πάρει τώρα απόφαση να γίνει παύση πληρωμών σε λογαριασμούς ρεύματος, νερού, τηλέφωνο, για δόσεις σε τράπεζες και σε εφορία καθώς και σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας.

Περισσότερα

Σημεία προπωλήσης της συναυλίας αλληλεγγύης στην Χαλκίδα

Εισιτήρια ενίσχυσης για τη συναυλία αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί 23/07/2025 στο 3ο – 6ο...

Περιοδείες σωματείων της Πάτρας για το νομοσχέδιο για το 13ωρο

Έπειτα από την επιτυχημένη σύσκεψη με τη μαζική συμμετοχή πολλών σωματείων, που πραγματοποιήθηκε από...

Σωματείο Τουρισμού – Επισιτισμού Σάμου: Και εσύ δεν ζήταγες 13ωρο;

Συνάδελφισσα/ε, και εσύ δεν ονειρευόσουν να δουλεύεις 13 ώρες; (Μάλλον όχι) Η κυβέρνηση φέρνει λοιπόν...