Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων Ν. Αττικής : Για την απαγόρευση των διαδηλώσεων

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων νομού Αττικής καταγγέλλει την προσπάθεια της κυβέρνησης, η οποία πατώντας στον δρόμο που χάραξαν οι προηγούμενες της ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ, ετοιμάζεται να φέρει προς ψήφιση ένα νόμο που θα ζήλευαν ακόμα και οι πρωτεργάτες της δικτατορίας.Υλοποιώντας κατά γράμμα τον διακαή πόθο των επιχειρηματικών ομίλων,στοχοποιεί το κατεκτημένο με αγώνες και αίμα δικαίωμα των διαδηλώσεων, των συγκεντρώσεων, της απεργίας.

Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο, όπως και εν μέσω καραντίνας προσπάθησαν να κηρύξουν σιγή νεκροταφείου και δεν τους πέρασε έτσι και τώρα το οργανωμένο ταξικό εργατικό κίνημα θα δώσει την κατάλληλη  απάντηση σε όλους αυτούς τους θιασώτες της «κανονικότητας» για τα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Ακόμα τους «πονάνε» οι συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς, που απέδειξαν ότι ο λαός μπορεί και να αγωνίζεται κάτω από όλες τις συνθήκες και να περιφρουρεί το αγαθό της υγείας του.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

Είναι κρίσιμο να βγει σαν συμπέρασμα και επιβεβαιώνεται από την πρεμούρα τους ποιόν πραγματικά φοβούνται!!! Αυτό που πραγματικά τους τρομάζει είναι η οργανωμένη πάλη των εργαζομένων με ταξικό προσανατολισμό που  στόχο θα έχουμε τις δικές μας ανάγκες και στο στόχαστρο μας θα μπαίνει ο ορατός εχθρός μας, ο καπιταλισμός.

Τώρα πρέπει οι εργαζόμενοι να συσπειρωθούμε στα σωματεία μας, να συμμετέχουμε ενεργά στην δράση τους και κάτω από την σημαία των δικών μας αναγκών να οργανώσουμε την αντεπίθεσή μας.

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ

Περισσότερα

ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης: Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό και Υπουργό Παιδείας

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!  Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Υπουργέ Παιδείας, Ένα τμήμα με...

Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας: Αναγκαιότητα η δημιουργία ασφαλιστικών δικλείδων

Αναγκαιότητα η δημιουργία ασφαλιστικών δικλείδων για τις υπηρεσίες, τους ελεγχόμενους και τους ελεγκτές Με αφορμή...

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ (Δαφνί): 3 Οκτώβρη όλοι στη σύσκεψη συλλόγων στον χώρο της υγείας, της ψυχικής υγείας και της απεξάρτησης

Όλες και όλοι την Πέμπτη 3/10/2024  στις 1 μ.μ. μπροστά στη σύσκεψη Σωματείων, Ομοσπονδιών και...