Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου : Η εργοδοσία της “Αφοι Βλάχου” προσπαθεί να ποινικοποιήσει τη συνδικαλιστική δράση

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της «Αφοί Βλάχου», που με τις πλάτες της κυβέρνησης προσπαθεί, να ποινικοποιήσει τη συνδικαλιστική δράση.

Μετά από μήνυση της εργοδοσίας καλούνται σε προανάκριση για την Τρίτη 30 Ιούνη ο πρόεδρος του Συνδικάτου Τύπου και Χάρτου και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου και Αν. Αττικής.

Αυτή η προσπάθεια της εργοδοσίας αποβλέπει στο να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους του εργοστασίου. Είναι ξεκάθαρα εκδικητική απέναντι τους για την ηρωϊκή δεκαήμερη απεργία, που έδωσαν παλικαρίσια πέρυσι το καλοκαίρι και κέρδισαν την επαναπρόσληψη του ενοικιαζόμενου συναδέλφου τους.

Οι ισχυρισμοί της εργοδοσίας της «Αφοί Βλάχου» είναι «ψευδείς», «ανυπόστατοι» και «συκοφαντικοί». Καλούμε τους συναδέλφους στο εργοστάσιο σε αγωνιστική επαγρύπνηση. Τώρα είναι ώρα, να βγάλουν συμπεράσματα ακόμα και οι πιο καλόπιστοι συνάδελφοι προς την εργοδοσία.

Η κυβέρνηση θέλει να απαγορεύσει τις διαδηλώσεις, η εργοδοσία θέλει να επιβάλει σιγή νεκροταφείου στο εργοστάσιο. Η απάντηση, που θα δοθεί στην εργοδοσία, θα αποφασιστεί από τους εργαζόμενους στη συνέλευση τους στο χώρο του εργοστασίου, την Πέμπτη 25 Ιούνη.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, των εργατών η πάλη θα την σπάσει!

 

Περισσότερα

ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης: Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό και Υπουργό Παιδείας

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!  Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Υπουργέ Παιδείας, Ένα τμήμα με...

Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας: Αναγκαιότητα η δημιουργία ασφαλιστικών δικλείδων

Αναγκαιότητα η δημιουργία ασφαλιστικών δικλείδων για τις υπηρεσίες, τους ελεγχόμενους και τους ελεγκτές Με αφορμή...

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ (Δαφνί): 3 Οκτώβρη όλοι στη σύσκεψη συλλόγων στον χώρο της υγείας, της ψυχικής υγείας και της απεξάρτησης

Όλες και όλοι την Πέμπτη 3/10/2024  στις 1 μ.μ. μπροστά στη σύσκεψη Σωματείων, Ομοσπονδιών και...