ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ: Αντικατάσταση Ταμία της ΠΝΟ

Δημοσιεύτηκε στις

Με αφορμή την Πρόσκληση του Γ.Γ. της ΠΝΟ Γ. Χαλά (Αριθμ.Πρωτ.3850/17-06-2020) και την πρότασή του, για την αντικατάσταση του Ταμία Πατρώνη Ε. της ΠΝΟ, λόγω παραιτήσεως του και την πρόταση για την πλήρωση της θέσης του με τον Δανομάρα Ε., καταγγέλλουμε αυτή την παράνομη και καταχρηστική μεθόδευση.

Τα σωματεία μας έχουν επανειλημμένως καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση αλλαγής του αντιδημοκρατικού καταστατικού της ΠΝΟ, ώστε η Διοίκηση της Ομοσπονδίας να εκλέγεται από τα όργανά της. 

Υπενθυμίζουμε ότι για τη διαλυτική κατάσταση, που παρουσιάζει σήμερα η Ομοσπονδία και για τη συσσώρευση των σοβαρών προβλημάτων, που απασχολούν σήμερα τους ναυτεργάτες,  ευθύνη έχουν ο Γ.Γ. Χαλάς Γ. και οι Προέδροι των σωματείων Τσικαλάκης Ε. (ΠΕΠΕΝ), Σαριδάκης Ε. (ΠΕΑΘΕΝ), Μούγιος Ν. (ΠΕΝΗΗΕΝ), Πατρώνης Ε. (ΠΣΟΑΕΝ), Πατζαράκης Μ. (ΠΕΜΕΚΕΝ), Παναγιωτόπουλος Β. (ΠΕΠΠΚΕΝ), Κωστός Χ. (ΠΕΦΕΝ), Καρκούλιας Α. (ΠΕΠΤΕΝ), Νησιωτάκης Ι. (Π.Ε.Ν.M/S-Π/Κ-Ο/Γ Ε.Ν) και Νταλακογεώργος Α. (ΠΕΝΕΝ), που από το Δεκέμβριο του 2019, δεν συνεδριάζει η Ε.Ε. και το Γενικό Συμβούλιο της ΠΝΟ, επειδή δεν καταθέτουν τα δικαιολογητικά για την νομιμοποίηση των αντιπροσώπων τους, που συμμετέχουν στα όργανα της Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα:

  1. Καταστατικό του Σωματείου.
  2. Πρακτικό εκλογής Εφορευτικής Επιτροπής αρχαιρεσιών του σωματείου.
  3. Αντίγραφα της απόφασης διορισμού δικαστικού αντιπροσώπου για τις αρχαιρεσίες του σωματείου.
  4. Βεβαίωση εκλογής αντιπροσώπων επικυρωμένη από τον δικαστικό αντιπρόσωπο.
  5. Κατάσταση ψηφισάντων με ονοματεπώνυμο.

Απαιτούμε να κατατεθούν τα δικαιολογητικά και να λειτουργήσουν τα όργανα της Ομοσπονδίας.

Περισσότερα

ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης: Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό και Υπουργό Παιδείας

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!  Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Υπουργέ Παιδείας, Ένα τμήμα με...

Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας: Αναγκαιότητα η δημιουργία ασφαλιστικών δικλείδων

Αναγκαιότητα η δημιουργία ασφαλιστικών δικλείδων για τις υπηρεσίες, τους ελεγχόμενους και τους ελεγκτές Με αφορμή...

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ (Δαφνί): 3 Οκτώβρη όλοι στη σύσκεψη συλλόγων στον χώρο της υγείας, της ψυχικής υγείας και της απεξάρτησης

Όλες και όλοι την Πέμπτη 3/10/2024  στις 1 μ.μ. μπροστά στη σύσκεψη Σωματείων, Ομοσπονδιών και...