Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ζακύνθου : Παράσταση διαμαρτυρίας στην αντί-περιφέρεια την παρασκευή 19 Ιούνη

Δημοσιεύτηκε στις

Το σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων πραγματοποίησε σήμερα μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων στα δυο ξενοδοχείασυνάντηση- παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της διεύθυνσης των ξενοδοχείων LOUIS στο zantebeach στον Λαγανά.

Ζητήσαμε ενημέρωση για το αν θα ανοίξουν τα ξενοδοχεία , γεγονός που δεν μας διευκρινίστηκε από την διεύθυνση, επικαλούμενη λόγους γραφειοκρατίας και  λόγω των ιδιαίτερων  συνθηκών εν μέσω πανδημίας . Ζητήσαμε άμεση επαναπρόσληψη όλων όσων εργάστηκαν το 2019 στα ξενοδοχεία του ομίλου, ανεξάρτητα αν θα ανοίξουν ή όχι τα ξενοδοχεία ,αν θα δουλέψουν οι εργαζόμενοι  ή  αν θα μπουν σε καθεστώς αναστολής ,συμφώνα με τις εξαγγελίες της κυβέρνησης. Ζητήσαμε επίσης να καλυφθεί το εισόδημά μας μέχρι του ποσού  αυτών που δικαιούμαστε βάση της συμφωνημένης και ισχύουσας συλλογικής σύμβασης εργασίας. Τέλος απαιτήσαμε σε περίπτωση που ανοίξουν τα ξενοδοχεία να τηρηθούν στο ακέραιο και με το παραπάνω  τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για τους εργαζόμενους.Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας ,καλούμε όλους τους συναδέλφους του κλάδου να ενισχύσουν τις γραμμές του Σωματείου ενωμένοι σαν μια γροθιά, γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή εκτός από αυτή του αγώνα , μόνο έτσι κερδίσαμε, κερδίζουμε  και θα κερδίζουμε όλο και περισσότερα οργανωμένα και συλλογικά. Στο πλαίσιο της αβεβαιότητας που παραμένει  και των μειωμένων εξαγγελιών για τους εργαζόμενους που δεν αντιστοιχούν στις πραγματικές τους ανάγκες,  το διοικητικό συμβούλιο των   ξενοδοχοϋπαλλήλων σας καλεί σε νέα παράσταση διαμαρτυρίας στην  αντί-περιφέρεια την παρασκευή 19-6-20  11.00  το πρωίγια να κάνουμε σαφές το αίτημά μας να επαναπροσληφθούν όλοι οι εργαζόμενοι ,να σταματήσει ο εμπαιγμός ,  κανένας απροστάτευτος ,κανένας χωρίς εισόδημα με βάση τις σύγχρονες ανάγκες και την συλλογική μας σύμβαση. Να πληρώσει το κράτος και η εργοδοσία.

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στους Άγιους Θεοδώρους Κορινθίας στις...

Συνδικάτο Εργ. Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής: Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή μας σε κάθε ξενοδοχείο.

«Το «θαύμα» του τουρισμού που οι εργαζόμενοι του κλάδου «χτίζουν» καθημερινά αποκαλύπτεται! Άλλος ένας συνάδελφος...

Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks: Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης σχετικά με την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβασης Εργασίας

Ψήφισμα των Γενικής Συνέλευσης μελών του Σωματείου Εργαζομένων Mitel Networks για την έναρξη διαδικασιών...