Σύλλογος Εργαζ. Ιδιωτική Εκπαίδευση Αττικής : Ηχηρό “παρών” των δυνάμεων του “Βύρωνα” στα εκπαιδευτήρια “Νέα Γενιά Ζηρίδη” την πρώτη μέρα της 48ωρης απεργίας

Δημοσιεύτηκε στις

Σήμερα το πρωί δυνάμεις του κλαδικού σωματείου «ο Βύρων» έδωσαν το παρών με κινητοποίηση έξω από τα εκπαιδευτήρια «Νέα Γενιά Ζηρίδη» στηρίζοντας την 48ωρη απεργία, που έχει προκηρυχθεί για τις 9 και 10 Ιουνίου, για τους απλήρωτους εκπαιδευτικούς της συγκεκριμένης επιχείρησης.

Η απεργία αποτελεί συνέχεια των διεκδικήσεων των συναδέλφων όταν, εν μέσω πανδημίας, έγινε προσπάθεια από την εργοδοσία να υπαχθούν παρανόμως σε καθεστώς αναστολής και ταυτόχρονα να συνεχίσουν τα εξ αποστάσεως μαθήματα. Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί αυτή τη στιγμή, για το σύνολο των συναδέλφων, εκπαιδευτικών και μη, είναι ασφυκτική καθώς οι καθυστερήσεις των πληρωμών ξεπερνούν το δίμηνο.

Αντί η εργοδοσία να χύνει «κροκοδείλια δάκρυα» και να κόπτεται δήθεν για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης, προτάσσοντας για μία ακόμη φορά την «ατομική ευθύνη» που έχουμε ως εργαζόμενοι απέναντι στους μαθητές και τις οικογένειές τους, να πληρώσει εδώ και τώρα όλα τα δεδουλευμένα στους εργαζομένους της επιχείρησης.

Καλούμε τους εργαζομένους να μην «βάλουν πλάτη»,για να μην διαιωνιστεί το καθεστώς απληρωσιάς και καθυστερήσεων. Να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους με συλλογικό οργανωμένο αγώνα.

Σε αυτό το πλαίσιο κλιμακώνουμε τον αγώνα με δίωρη στάση εργασίας των οδηγών σχολικών λεωφορείων της επιχείρησης «Νέα Γενιά Ζηρίδη», αύριο Τετάρτη 10 Ιουνίου από τις 14:00 έως τις 16:00.

Διεκδικούμε συλλογικά και οργανωμένα, μαζί με το σωματείο τις ανάγκες μας!

Δεν πάμε πίσω από τα δικαιώματά μας!

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στους Άγιους Θεοδώρους Κορινθίας στις...

Συνδικάτο Εργ. Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής: Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή μας σε κάθε ξενοδοχείο.

«Το «θαύμα» του τουρισμού που οι εργαζόμενοι του κλάδου «χτίζουν» καθημερινά αποκαλύπτεται! Άλλος ένας συνάδελφος...

Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks: Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης σχετικά με την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβασης Εργασίας

Ψήφισμα των Γενικής Συνέλευσης μελών του Σωματείου Εργαζομένων Mitel Networks για την έναρξη διαδικασιών...