Πανελλήνιος Σύλλογ. Συνταξ/χων ΔΕΚΟ – Τραπεζών : Πληρώσαμε πολλά δεν θα πληρώσουμε ξανά

Δημοσιεύτηκε στις

Την Πέμπτη 11/6 το απόγευμα τα εργατικά συνδικάτα (Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, Κλαδικά και επιχειρησιακά σωματεία) έχουν προκηρύξει συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα διεκδικώντας, ανά κλάδο και χώρο, λύσεις στα προβλήματα της ανεργίας και των απολύσεων, της οικονομικής ενίσχυσης των ανέργων, της υγείας, της απληρωσιάς, των εργασιακών σχέσεων, του κλεισίματος και ιδιωτικοποίησης επιχειρήσεων από τη μεγαλοεργοδοσία και το κράτος.    
   Αλλά και εμείς οι συνταξιούχοι, που η επερχόμενη οικονομική κρίση θα μας καταστήσει για άλλη μια φορά τα «εύκολα» θύματα μιας νέας αντιλαϊκής επίθεσης, δεν μένουμε έξω από την ανάπτυξη αυτής της δράσης.
   Με κεντρικό σύνθημα ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ – ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ συμμετέχουμε αγωνιστικά και μαζικά στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του εργατικού κινήματος.
   Ο σύλλογός μας και τα μέλη του θα πάρουμε μέρος στις κινητοποιήσεις, σε κάθε πόλη στον χώρο και ώρα που θα ορίσουν τα εργατικά συνδικάτα.
   Θα διαδηλώσουμε παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης. Σε κάθε περίπτωση προτρέπουμε τους συναδέλφους με σοβαρά προβλήματα υγείας να απέχουν από τις συγκεντρώσεις. Προφυλάσσουμε την υγεία μας, μένουμε δυνατοί για τις επόμενες μάχες, που θα χρειαστεί να δώσουμε.
   Στην Αθήνα η συγκέντρωση θα γίνει στις 7 μ.μ. στο Σύνταγμα (προσυγκέντρωση Κοραή και Σταδίου στις 6.30 μ.μ.), στη Θεσσαλονίκη στις 7 μ.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου. 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στους Άγιους Θεοδώρους Κορινθίας στις...

Συνδικάτο Εργ. Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής: Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή μας σε κάθε ξενοδοχείο.

«Το «θαύμα» του τουρισμού που οι εργαζόμενοι του κλάδου «χτίζουν» καθημερινά αποκαλύπτεται! Άλλος ένας συνάδελφος...

Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks: Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης σχετικά με την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβασης Εργασίας

Ψήφισμα των Γενικής Συνέλευσης μελών του Σωματείου Εργαζομένων Mitel Networks για την έναρξη διαδικασιών...