Συνδικάτο Κατεργασίας Ξύλου Θεσσαλονίκης : Περιοδείες σε εργοστάσια για την επιτυχία του συλλαλητηρίου 11 Ιούνη

Δημοσιεύτηκε στις

Συνεδρίασε η Διοίκηση του Συνδικάτου Εργαζομένων Κατεργασίας Ξύλου Ν.Θεσσαλονίκης και ομόφωνα αποφάσισε και καλεί τους συναδέλφους του κλάδου να συμμετέχουν ενεργά και μαχητικά στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο των σωματείων του ΠΑΜΕ την ΠΕΜΠΤΗ 11/6/2020 με συγκέντρωση στο Αγ. Βενιζέλου στις 7μμ.

Για τον λόγο αυτό και για την επιτυχία του συλλαλητηρίου αποφάσισε περιοδείες σε εργοστάσια του κλάδου την Τρίτη 9/6/2020 στο εργοστάσιο Ένωση Καθεκλοποιιας ΕΝΚΑ στην ΒΙΠΕΘ ΣΙΝΔΟΥ και ΣΑΡΡΗΣ προέκταση Μακρυγινη Εύοσμο, στις 10/6/2020 ημέρα Τετάρτη στο εργοστάσιο ΠΟΥΡΙΠΛΑΣΤ στην Θέρμη, την ίδια μέρα στον Οικονομιδη παλιομηχανολογικο και Διαμαντιδη παλαια συμμαχικη και τέλος την Πέμπτη το πρωί στις 11/6/2020 ημέρα του Συλλαλητηρίου στο εργοστάσιο ALMECO.

Επίσης στη συνεδρίαση της Διοίκησης αποφασίστηκε παράλληλα και μαζί με το κάλεσμα για το συλλαλητήριο  η ενημέρωση των συναδέλφων για την συμμετοχή τους στην σύσκεψη που διοργανώνουν τα σωματεία του κατασκευαστικού κλάδου Οικοδόμοι, Ξύλο, Δασεργατες, Μηχανικοί και άλλοι για τα προβλήματα του κλάδου μας και τις τελευταίες εξελίξεις ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/6/2020 ώρα 7μμ στη Νέα παραλία Θεσ/νικης, Γερμανικό Προξενείο δίπλα απ το Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στους Άγιους Θεοδώρους Κορινθίας στις...

Συνδικάτο Εργ. Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής: Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή μας σε κάθε ξενοδοχείο.

«Το «θαύμα» του τουρισμού που οι εργαζόμενοι του κλάδου «χτίζουν» καθημερινά αποκαλύπτεται! Άλλος ένας συνάδελφος...

Σωματείο Εργαζομένων Mitel Networks: Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης σχετικά με την Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβασης Εργασίας

Ψήφισμα των Γενικής Συνέλευσης μελών του Σωματείου Εργαζομένων Mitel Networks για την έναρξη διαδικασιών...