Νομαρχιακό Τμήμα (ΝΤ) Κεφαλονιάς Ιθάκης της ΑΔΕΔΥ: Να σταματήσει η συνδικαλιστική δίωξη του Χ. Πλαστούργου και της Ριχάνη Μαρίας στο Λιμενικό Σώμα

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΕΓ του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Κεφαλλονιάς – Ιθάκης καταγγέλλει τη συνδικαλιστική δίωξη του Χαράλαμπου Πλαστούργου και της Ριχάνη Μαρίας, Προέδρου και Αντιπροέδρου αντίστοιχα της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Λιμενοφυλάκων Κεντροδυτικής Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, παρανόμως και κατά παράβαση κάθε έννοιας δικαίου, εκδόθηκαν από τη Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος μεταθέσεις στον Πρόεδρο και στην Αντιπρόεδρο της Ένωσης για Ασπρόπυργο και Πειραιά, αντίστοιχα (περιοχές εκτός των ορίων δικαιοδοσίας και συνδικαλιστικής τους δράσης).

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και ζητάμε να παραμείνουν στον τόπο που τώρα υπηρετούν. Δηλώνουμε πως δεν θα επιτρέψουμε τη φίμωση των συνδικαλιστών, τον περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης και των δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Καλούμε την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ να εκφράσει έμπρακτα τη στήριξη και την αλληλεγγύη της.

Περισσότερα

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Για τη στάση εργασίας στα πολυκαταστήματα ΝΟΤΟΣ

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας χαιρετίζει την απόφαση των εργαζομένων στα ΝΟΤΟS να προχωρήσουν σε...

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Σχόλια με αφορμή την αντιπαράθεση για το σποτ της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών

Σχόλια με αφορμή την αντιπαράθεση για το σποτ της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών για την...

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: Όλοι 20 Γενάρη στη γενική συνέλευση για λήψη αγωνιστικής απεργιακής απόφασης

Συνάδελφοι, Οι εργαζόμενοι στο λιμάνι του Πειραιά συνεχίζουμε να ζούμε υπό την πίεση του καθηλωμένου...