Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ν. Αττικής : Για την μαχητική κινητοποίηση έξω από το Υπουργείο Εργασίας(VIDEO-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε στις

Σήμερα το Συνδικάτο μαζί με δεκάδες επιχειρησιακά σωματεία της Αθήνας σε Ξενοδοχεία και Επισιτισμό πραγματοποιήσαμε, μια αποφασιστική, μαχητική κινητοποίηση έξω από το Υπουργείο Εργασίας, ως μια πρώτη απάντηση στα άθλια μέτρα της κυβέρνησης, που καταδικάζουν τους εργαζόμενους στο Τουρισμό στη φτώχεια, στην αθλιότητα των 400ευρώ.

Ενώ οι εκπρόσωποι του Υπουργείου, στην αρχή της κινητοποίησης δε δεχόντουσαν συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων, αναγκάστηκαν να βγουν από τη κρυψώνα τους , όταν η κινητοποίηση έφτασε στα πραγματικά αφεντικά τους. Στα γραφεία των Ξενοδόχων. Η συνάντηση τελικά πραγματοποιήθηκε.

Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης επιβεβαίωσαν ότι το σχέδιο τους σχετικά με το εισόδημα των εργαζομένων θα είναι τα ψίχουλα των 500 ευρώ και ότι θα συνεχίσουν να ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.

Συνεχίζουμε με την ίδια ορμή και αποφασιστικότητα για τη προετοιμασία του συλλαλητηρίου των εργαζομένων στα Ξενοδοχεία και τον Επισιτισμό.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 28 ΜΑΗ ΣΤΙΣ 11π.μ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

 

Κάντε κλικ για περισσότερες φωτογραφίες

Περισσότερα

Σωματείο Χημικής Βιομηχανίας Αττικής: Τρία χρόνια μετά, δεν μπορούμε και δεν θα συνηθίσουμε το έγκλημα

28/02/2023 - 3 χρόνια μετά δεν ξεχνάμε - Δεν συγχωρούμε! Το Σωματείο μας καλεί τα...

Φοιτητικοί Σύλλογοι Αθήνας: Όλοι στο Σύνταγμα την Παρασκευή 13/2 στις 13:00 μαζί με τα εργατικά σωματεία

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο έκτρωμα κυβέρνησης – ΓΣΕΕ για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας!  Όλοι στο Σύνταγμα...