Κλαδικό Σωματείο Προσωπικού Ιδιωτ. Κλινικών Αθήνας : Για την Βιοκλινική Πειραιά

Δημοσιεύτηκε στις

Την Τρίτη 12/5/2020 πραγματοποιήθηκε συνέλευση των εργαζομένων στην Βιοκλινική Πειραιά, ομίλου Βιοιατρική, παρουσία μελών της Διοίκησης του Σωματείου μας, με θέμα την κατάσταση που έχει περιέλθει η Κλινική σήμερα.
Eδώ και ενάμιση χρόνο οι εργαζόμενοι στην Βιοκλινική Πειραιά, εργάζονται σε καθεστώς παρατεταμένης ανασφάλειας και αβεβαιότητας για το μέλλον της Βιοκλινικής και της εργασίας τους.
Στο διάστημα αυτό σημαντικός αριθμός συναδέλφων μετακινήθηκαν σε άλλες μονάδες του ομίλου. Στο σύνολο των περιπτώσεων αποχώρησης εργαζομένων, δεν υπήρξε αντικατάσταση.
Η Κλινική σήμερα είναι υποστελεχωμένη, υπολειτουργεί, παρουσιάζει σημαντικές ελλείψεις τεχνολογικού εξοπλισμού, γενικότερα βρίσκεται σε διαδικασία απαξίωσης.
Όλα τα παραπάνω τεκμηριώνουν την άποψη ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να οδηγηθεί η κλινική σε οριστικό κλείσιμο, παρά το γεγονός ότι εξυπηρετεί αδιάλειπτα για περισσότερο από 60 χρόνια τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής του Πειραιά.
Το αίτημα των εργαζομένων που αποφασίστηκε στη Συνέλευση και το οποίο στηρίζει το Σωματείο μας είναι :
Να δεσμευτεί η Διοίκηση του ομίλου Βιοιατρική, ότι η Βιοκλινική Πειραιά, θα συνεχίσει την λειτουργία της ως Γενική Κλινική. Θα στελεχωθεί με το απαραίτητο προσωπικό και θα εξοπλιστεί με τον αναγκαίο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Π.Α: Συμμετέχουμε μαζικά και σε αυτήν την κινητοποίηση ενάντια στους πλειστηριασμούς

Παρέμβαση στην doValue Τρίτη 17 Σεπτέμβρη στις 2μμ. Κάνουμε πράξη το σύνθημα “Τα σπίτια του λαού...

Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας: Να σταματήσει το αυθαίρετο καθεστώς «αυξημένης ετοιμότητας» υπαλλήλων

Με νομικά αβάσιμες και αυθαίρετες αποφάσεις ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Λακωνίας θέτει επανειλημμένα υπαλλήλους...

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Για το απολυμαντήριο – τις αρμοδιότητες και τις εργασίες απολυμάνσεων

ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΗΡΙΟ – ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ, ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΙΩΝ-ΜΥΟΚΤΟΝΙΩΝ κλπ Το Απολυμαντήριο, που...