Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία ΠΟΘΑ : Ψήφισμα συμπαράστασης στον αγώνα των καλλιτεχνών και των εργαζομένων στην τέχνη και τον πολιτισμό

Δημοσιεύτηκε στις

Η πανδημία χτύπησε το χώρο της Τέχνης και του πολιτισμού αρκετά πριν τη λήψη των αναγκαίων μέτρων περιορισμού, που επέβαλλε η Κυβέρνηση. Από την πρώτη στιγμή καλλιτέχνες και εργαζόμενοι του χώρου συνέβαλαν με την Τέχνη τους και με όλες τις δυνάμεις τους, για να κρατηθεί ψηλά το ηθικό της κοινωνίας. Ανέδειξαν την αναγκαιότητα για μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους. Με τα σωματεία τους συμπαραστάθηκαν στον αγώνα των υγειονομικών, των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ και γενικά σε όλους τους χώρους που λειτουργούσαν όλη την περίοδο της καραντίνας.

Έμειναν σπίτι, αλλά ΔΕΝ έμειναν σιωπηλοί!

Είναι τώρα η σειρά μας να στηρίξουμε τον αγώνα τους. Να απαιτήσουμε η Κυβέρνηση να υλοποιήσει τα δίκαια αιτήματά τους. Να σταματήσει να τους κοροϊδεύει.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους του Θεάματος –  Ακροάματος. Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, του Σωματείου Εργαζομένων στο Θέαμα Ακρόαμα και του Πανελλήνιου Σωματείο Ελλήνων Τραγουδιστών. Στηρίζουμε τον αγώνα τους μέχρι τη δικαίωσή τους.

Περισσότερα

ΕΛΜΕ Πειραιά: Πάνδημη η καταδίκη της κυβέρνησης για τις σαρωτικές συμπτύξεις τμημάτων

Ο ένας μετά τον άλλο οι Δήμοι της Περιφέρειας Πειραιά εκδίδουν ψηφίσματα καταδίκης και...

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Αποφάσεις διοικητικού συμβουλίου 10 Σεπτέμβρη

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Την Τρίτη 10-9-2024 συνεδρίασε το Δ.Σ. του Σ.Υ.Π.Α. με παρόντα τα 19 από...

Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού: Αποφάσεις συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΠΕΜΕΝ, στις 12 Σεπτέμβρη, συζητήθηκαν οι επικίνδυνες εξελίξεις που...